Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi pasik, Arc számít a srácoknál?
Figyelt kérdés
Nekem csak test és intim pl. Az elméletem szerint a melegeknek arc dönt, biszexeknek test és intim.2024. ápr. 7. 12:46
1/15 anonim válasza:
Ez hülyeség en bizony megnézem az arcát is ha borostás nem helyes valamennyire akkor off
Körmeit is megnézem multkor azért kuldtem el egy helyes fiút mert nagy és koszos volt a körme.
4/15 anonim válasza:
Pont fordítva.
Persze ez így általánosítás, de a melegnek "mindegy az arc", az a lényeg, hogy farok legyen. A bi viszont válogathat, hisz, ha nincs pasi, ott vannak a nők.
5/15 anonim válasza:
4-es...
Én bi vagyok és számít az arc.
Van több meleg ismerősöm, és mindegyiküknek számít az arc.
6/15 anonim válasza:
Nálam nem az arc számít. Én valami összhatást figyelek inkább,amibe az IQ vastagon beletartozik. Ha ez az összhatás pozitív,akkor ok.
7/15 anonim válasza:
Nekem sem az arc volt az elsődleges
Megfelelő-e a partner arra amit én keresek, higiénia, diszkréció a másiknak is ugyanannyira fontos-e mint nekem, ilyenek.
Több olyan partnerem is volt akik arcra nem voltak szimpatikusak de megadták amit kerestem.
8/15 anonim válasza:
Nekem nagyon szamit az arc. Es nem tudnek semmit csinalni olyannak aki nem jon be 29/F
9/15 anonim válasza:
Nekem az összkép számít, amibe bele tartozik az arc is. Ha csak az arc számítana, jóval kevesebb pasival lehettem volna.
10/15 anonim válasza:
Nem vagyok már fiatal,így tudom,hogy abszolút nem a csomagolás a lényeg.Az ápoltság és az intellektus,ami nagyon fontos - semmi más. Legalábbis nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!