Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Élveztek már úgy a szádba,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élveztek már úgy a szádba, hogy meg volt beszélve, hogy ne oda menjen, de mégis megtette?

Figyelt kérdés
Mi volt a reakciótok?

2024. ápr. 5. 19:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

15 voltam. A srác akivel kipróbáltam elsőre 22. Egy izmos birkozó. Úgy volt csak ő szop le. Kb 1 perc alatt elsültem. Utána az egészet gáznak találtam. Majd mondta, hogy ácsi nem megyek el míg ő el nem élvez. Szó se volt erről. Mondta, hogy az fix nem enged ki addig míg le nem szoptam.

Konkrétan megdugta a szám és tele élvezte. Sok spermája volt nagyon.

Hazafele is a sperma szagát éreztem az orromban. Sírtam annyira rossz élmény volt. Nagyon utálom azóta is a szájba élvezést és sose hagyom.

2024. ápr. 7. 10:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszélés nélkül is lehet a számba élvezni. Azért szopok hogy érezzem, és élvezzem az ízét, és lenyeljem.
2024. ápr. 8. 00:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
mélytorok előzte meg, hát könnyeztem, de nyeltem
2024. ápr. 8. 11:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nem volt még ilyen, bár én szeretem, ha a számban mennek el, pontosabban a változatosságot kedvelem: egyszer a számba, máskor az arcomra szeretem kapni. De azt nem várhatja el senki, hogy lenyeljem, mivel az nem vonz engem. A g3ci íze érdekel, meg ahogy belelövik a számba, más esetben meg ahogy folyik az arcomon az ő gyönyöre...

Az első szopásomkor viszont kértem a partner, jelezze, ha épp lő, hogy számítsak rá. Rendes volt, időben szólt. Arról nem tehetett, hogy baromi erőset lőtt, tiszta "izomból". :D Egy pillanatra öklendeztem is, de nem bántam meg, csupán meglepődtem. Olyan erővel lövellt, hogy a fele a fejem mellett repült -mert ugye hamar kivettem a faszt a számból az öklendezésem után-, és az erdőben mögöttem egy bokor tetején landolt, meg a hajamon is egy része... Azóta megkédezem, ha csinálom valakinek, nem szokott-e túl erőset lőni? (Vele azóta se találkoztam, mert lelkileg semleges számomra).

Egyébként semmi gondom már avval, ha túl erős a lövés, csak számítsak rá. :) Ilyenkor meg tudnán oldani avval, hogy éppcsak az ajkaimhoz teszem a makkot, de jeleznie kell előtte. Habár eddig ő volt az egyetlen, akinek ekkorát repült a cucca... Mások belelőhetik a számba, máskor az arcomra, anélkül, hogy szólnának, mielőtt spriccelnek.

2024. ápr. 8. 19:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve azt élvezem benne, hogy a számba élveznek, de ettől függetlenül hatalmas nagy tahóságnak gondolom, amikor valaki direkt oylat tesz, amit a másik nem szeretne.
2024. ápr. 16. 11:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Az első alkalommal, mikor szoptunk a földre ment, de a másodiknál haverom kissé önfeledt állapotba került, és igaz megbeszéltük, hogy megpróbálunk egyszerre elélvezni elmondása szerint annyira jól szoptam, hogy nem bírta megállni, hogy ne lőjje a számba, hát meglepődtem nem tagadom :D

28f

2024. ápr. 19. 14:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Rányomta a fejem és teleélvezte a szám.
2024. jún. 2. 11:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért szopok hogy élvezzen számba
2024. jún. 2. 11:15
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem beszéltem meg vele, csak annyit, hogy szóljon, hogy mikor. Elég érdekes volt, hogy 20 percig semmi, viszont amikor pont tele volt a szám sok nyállal, akkor meg hirtelen jó sokat spriccelt, így muszáj volt közben is nyelnem. De láttam rajta, hogy nagyon jól esett neki, így nem akartam sehogy sem elrontani az örömét. Egyébként egész finom volt neki, le is nyeltem mindet. Utána pár óráig nem ettem semmit, hogy még érezzem a jellegzetes utóízét. Szóval meglepett, de nem bántam meg.
2024. jún. 10. 17:05
 20/20 Fiatalos2 ***** válasza:
100%
Bírnám én is nagyon jó lehet
2024. aug. 21. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!