Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon gáz ötlet ha ki akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ötlet ha ki akarom próbálni egy férfival a szexet, úgy hogy én is férfi vagyok és én lennék az akit megdugnak?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert eddig heterónak gondoltam magam, de egy ideje nagyon a farok látványa...

Megnéztem pár meleg szexvideót a neten és annyira felizgatott, hogy én is ki akarom próbálni...

Közben ujjaztam is magam, hogy nagyjából azt érezzem, amit a passzív ahogy dugják, de rohadtul bejönne ha egy másik férfi hasonlóan dugna meg, mint a videókban amiket láttam.

Nagyon problémás ötlet annak tükrében, hogy eddig heterónak gondoltam magam? Ezek szerint biszex vagyok?

Vagy mivel azt akarom, hogy én legyek akit megdugnak, ezért lehet hogy meleg is vagyok?

Lelkileg mennyire könnyű feldolgozni, hogy egy másik férfi engem fog nőnek használni? Hogy én leszek az akiben elélvez?

ápr. 2. 07:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is szívesen kipróbálnám egy normális pasival a szex minden formáját. Egyik haveromat orálisan kényeztettem, az is nagyon bejött. Szerintem , érdemes kipróbálnod!
jún. 28. 13:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki, tetszeni fog.
jún. 28. 22:59
 13/22 anonim ***** válasza:

Mivel biszex vagy, meg az itteni kommentelok, így nem gaz. (Ha nem vagy kapcsolatban)

En mar talalkoztam olyannal aki megbánta, es olyannal is aki fuggo lett es nem tudja letenni meg kapcsolatban sem sajnos...

jún. 29. 22:18
 14/22 A kérdező kommentje:

#13-as így rá lehet szokni :O?

ennyire lehet élvezni:P?

ez amúgy izgalmasan hangzik :P

jún. 30. 02:17
 15/22 anonim ***** válasza:
70%

Egyáltalán nem gáz, amire vágysz. A legtöbb biszex férfi szívesen van a fasz másik végén. Azaz, szeret szopni, szereti, ha megdugják. Ez az, amit egy nő se tud nekik megadni, maximum műfaszszal, ami meg se közelíti az igazi érzését.

És igen, rá lehet szokni! Én is rászoktam, annyi különbséggel, hogy nem okoz problémát, ha a másik (is) szeretne "csaj" lenni.

jún. 30. 08:27
 16/22 anonim ***** válasza:
14) igen, ugy elik ki mint egy fetist egyesek. De ez az egesz fejben dol el, hogy felmagasztalod vagy csak ugy fogod fel "mondket nem irant tudok erteklodni, de az nem azt jelenti hogy folyamat kell mindkettő". Van aki elemi joganak erzi, hogy mivel o biszex igy kijar neki mindket nem. Ha nyíltan csinalja, hogy beleegyeztek a szemelyek, akkor nincs vele gond. De altalaban monogam kapcsolatba kezdenek es titokban csinaljak, ami pofatlansag.
jún. 30. 08:41
 17/22 anonim ***** válasza:
15.Már van olyan műfasz, ami ha becsukod a szemed meg se mondanad hogy nem igazi. Az egyetlen dolog, ami hiányzik, az a sperma. Bár már láttam olyan műfaszt, ami spriccel.
jún. 30. 08:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban gaz, ezutan mar nem tudsz "normalis" kapcsolatban lenni. Bar ha eddig is poliamor voltal nem fog feltunni a kulonbseg. A hiány erzet meglesz benned mindig, ha nővel leszel, ha ferfival. De ha jobban fogol huzni a pasik fele, ajanlom, hogy ferfival legyél párkapcsolatban, ok jobban engedik hogy kikacsintgass.
jún. 30. 09:22
 19/22 anonim ***** válasza:
66%
#14. Kérdező ! Igen nagyon rá lehet kattanni a farokra. Főleg, ha az elsővel jól sikerül, mert olyan nagyot tudsz élvezni a felfokozott izgalmi állapotban, hogy utána azt fogod keresni !
jún. 30. 21:09
 20/22 anonim ***** válasza:
54%

Első fiús együttlétem után rájöttem, hogy fiúval jobb, szóval már csak azt keresek...:D

Éld át a jót és tetszeni fog.

jún. 30. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!