Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén: meddig szűz egy biszexuális nő?
Rengeteget gondolkodom a kérdésen. Huszonévesen nem voltam még egyik nemmel se, bár mindkettőt vonzónak találom szexuálisan.
Ha belegondolok, ami két nő között történik (nyalás, nemiszervek összedörzsölése, ujjazás), az egy hetero kapcsolatban még nem szex, csak petting. A behatolást, a játékszereket pedig nem is igényli mindenki. Egyáltalán hol vannak a határok?
Mikortól “szex” két nő együttléte?
Biszexuálisként meddig mondhatom, hogy SZŰZ vagyok?
Pontosan tudom, hogy majd egyszer szeretnék férjet, családot, de előtte kísérleteznék egy kicsit.
Szóval ha úgy nézzük, a szüzesség elvesztése a behatoláshoz köthető egy hetero kapcsolat esetében. Két nő nem tud behatolni egymásba saját szerveikkel segédeszköz nélkül, ezért addig szűz marad egy nő, amíg egy férfivel le nem feküdt.
Vagy akkor vegyük úgy, hogy az ujjazás nem petting, hanem már szex? Kiterjesszük-e ezt a hetero kapcsolatokra is?
Vagy mondjuk azt, hogy segédeszközzel is el lehet venni valakinek a szüzességét? De akkor egy nő magának is el tudja venni a szüzességét, vibrátorral.
Másrészről érdekes kérdés, hogy miért kell ezt ennyire nyilvántartani, hogy ki szűz-ki nem? Mikor vesztette el, hogyan?
Szerintem
1: Ha bi vagy, akkor kezdd lánnyal. Jobban megértitek majd egymást.
2: Lehet behatolástól számítani, de én onnan tartom feltételezem, hogy a másik nemi szervével való érintkezés. Jó kérdés mi van, ha szárazon van az aktus, vagyis ruhában érintkezés a szerszámokkal.
3: Ha szeretnél pasit, akkor szerintem korban is illenék hozzád, úgyhogy szívesen ismerkedek veled, akár komolyan is, ha úgy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!