Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Akik már fantáziáltak más pasikról volt aki úgy járt, hogy amikor a lehetőség meg adott volt még sem tetszett a dolog?
Hetero vagyok, mert szerelmet és full szexet is csak lánnyal/nővel tudok elképzelni. Viszont néhány éve bennem van a kíváncsiság, hogy milyen érzés lehet, ha egy farok van a számban. Semmi több!
Néha izgat a dolog, és többször előfordult már, hogy ilyen jellegű partnerkereső oldalon bi srácokkal megbeszéltem a dolgot, de végül a tali előtti napon valamilyen ürüggyel mindig visszahátráltam óvatosságból (én egészséges vagyok, de ki tudja, az illető mennyire az az identitása miatt)
Ha a beijedésre gondolsz, nem tartozom ezen esetekhez. Alig vártam, hogy szophassak faszt, és első alkalommal remegve bár az idegességtől, de megtettem, és nagyon megkönnyebbültem utána.
Más kérdés, hogy nekem se jön be akármelyik pasi. Ha email-ben megvan a randi, az nem garancia egy idegennel, hogy élőben is vonzódni fogok hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!