Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek mi miatt kell pasi? Mármint mire vágytok vele?
Nekem is egy afféle bromance-szerű dolog a cél.
Összejárni, haverkodni, amiben max. olyan lightos dolog férne bele, hogy mondjuk közösen kiverni, de ennyi, nem tovább menve.
Tudatalatt sose éreztem, hogy a szex nemek szerint szabályozott kellene legyen, hanem örömforrás. Csak mire ez feloldódott bennem, sok-sok év eltelt.
Ezen felül indentitásban se érzek igazán határt: lélekben legalább annyira vagyok férfi, mint nő. (Gondolkodásban már inkább férfiasabb talán.)
A nőkkel az a jó, hogy férfi lehetek az oldalukon, a férfi meg hogy nő lehetek mellettük. Mivel eltérő oldalam dominál férfi mellett illetve nő mellett, ezért az élmény is eltérő. A salátát azért eszem, mert az saláta. A kenyeret meg mert kenyér. Mindkettőre szükségem van.
Nagyjából így írnám körül magam szexuálisan. De ez nem mereven így jellemző részemről. Van, amikor pasi mellett is férfiasabb vagyok.
Többnyire pasit mégis szopni szeretek. És dugatnám is magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!