Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy biszexuális-e esetleg a pasi akivel megismerkedtem?
Figyelt kérdés
Nyilván az elején nem lehet nyíltan ebbe belekérdezni. Amíg csak ismerkedünk, randizunk. Szóval vannak erre utaló jelek? Akár külső jegyek.
27N
2024. márc. 22. 21:04
1/9 StevenUp válasza:
Amikor elmegy egy jó pasi mellettetek akkor egyszerre néztek utána 🤷♂️
2/9 anonim válasza:
De miért ne kérdezhenéd meg az elején? Ha később tudnád meg rosszabb lenne nem?
3/9 anonim válasza:
Szerintem az csak jó, ha már az első pillanattól kezdve nyíltan tudtok beszélni egymással a szexről. Meg kell kérdezni mindent, ami érdekel. Ha már az elején kiderül, hogy össze illetek-e vagy sem, akkor legalább nem raboljátok feleslegesen egymás idejét.
4/9 anonim válasza:
De, bele lehet nyíltan kérdezni, simán. Erre nincsenek tipikus jelek. Én voltam együtt úgy valakivel, hogy hónapok után mondta el, hogy bi. Semmiféle erre utaló jel nem volt, sem a viselkedésében, sem a szexben.
5/9 anonim válasza:
Nem fogod nagyon tudni ezt kulsore megallapitani, kerdezz ra.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nincs rá jel.
A legtöbb pasi titkolja, csak akkor mondja el ha nagyon megbízik már benned. Titkolják, mert jobban elitélik mint a nőket
7/9 anonim válasza:
Az elején,ha kínosnak érzed f2f akkor írásban:sms/mail/massenger/posta galamb.
Minek vesztegetni az idődet?
A külső jegyek meg hülyeség illetve nagyon sztereotipikus.
Én bi vagyok és nem látszik rajtam,pasis pasi vagyok marco pasis melóval. A munkásruha (meg a civil) nem mutatja,kivel bujok ágyba.
8/9 anonim válasza:
Idővel derül ki esetleg, ha kiderül...
9/9 anonim válasza:
Rólam sem tudja senki, csak akkor fedem fel magam, ha tudom, hogy a másik meleg vagy bi.
28 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!