Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopni szerető fiúk nektek mennyi ideig élvezet?
Egyszer 30 percig csináltam, azt nagyon élveztem, bár a végére kezdtem fáradni. Bírtam volna tovább is valamennyire, de mondjuk még egy fél órát már nem biztos.
Én azt szeretem, ha a másik csak fekszik/hátradől, és a saját tempómban, lassan szophatom.
22f
Szopásnál jó ha gyors tüzelő a srác, mert akkor pár perc és nem megy el 1 menetre sok idő
F/24
Nekem mindegy, csak 30 percen belül élvezzen el. Szeretem azt is, ha viszonylag gyorstüzelő, és azt is, ha 20-25 perc után sül el.
Az viszont nagyon zavar, ha csak némán fekszik. Számomra a szex interaktív. Szeretem hallani, hogy liheg, élvezi a partner, amit csinálok vele, a fejemhez ér a keze.
Akár órákon át, ameddig bírja.
6osnak!
Igen, ha igényli a partner, akkor simán.
#6 vonzó csajnak igen, férfinak soha. Viszont szimpatikus férfit szívesen leszopok.
#5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!