Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró ha nem egyforma a kisajak? Találkoztatok már ilyennel srácok, lányok? Mennyire vette kedvetek?
Nekem volt ilyen csajom, gyakorlatilag csak az egyik oldalon volt kisajka.
Ez volt a szexepilje, egyáltalán nem zavart.
És szerencsére őt sem - akkor lett volna gond, ha emiatt gátlásos lesz, nem engedi, hogy nyaljam, vagy ilyenek. Az nagyon rosszul érintett volna.
Én még nem is hallottam eddig ilyenről, nemhogy nem is láttam ilyet, de most elképzelve én személy szerint nem találok benne kivetnivalót.
Nyilván akadályozni nem akadályozna semmit, látványban sem zavarna.
Akkor meg miért is kéne aggódni?
38/F
ma 18:40
Roppant módon érdekelne az a logikai levezetés ahol pontos tények ismeretében erre a következtetésre jutottál, hogy mi zavar kit.
ma 21:29
Amikor egy pasi fedetlen női testet lát, akkor elindul q testben több biológiai folyamat is. Amitől a pasik megalkuvókká válnak és simán eltekintenek ettől.
Ha képen nézel egy kocsit akkor bármikor kiszúrsz rajta hibákat.
Viszont ha a te udvarodon áll egy Ferrari akkor pont nem az apró karcokat nézed rajta.
Ilyen egyszerű lélek a pasi 🤷♂️
22:05 nyilván ahogy írtam is van emiatt önbizalomhiányom, nem a mindennapokban hiszen ezt a testrészem mindig takarja valami szerencsére, csak nehezebben kezdek emiatt egy intimebb kapcsolatot.
Viszont, ahogy rájöttem és megerősítettek benne nem testi hiba és nem zavar senkit rajtam kívül de ha megtörténik a lánnyal a dolog valószínűleg engem is kevésbé fog érdekelni és nem fogok ezen rágódni, mikor látom, hogy őt se érdekli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!