Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire zavaró ha nem egyform...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró ha nem egyforma a kisajak? Találkoztatok már ilyennel srácok, lányok? Mennyire vette kedvetek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy az egyik oldal a nevezett babapunci szerű a másik meg ahhoz képest nagyobb és kilógó is valamennyire, nem ez a saláta dolog de méreteiben nagyobb a másik oldalhoz képest. Nagyon rosszul érzem magam miatta és teljesen elveszi az önbizalmam is ha szexről van szó, mert úgy vagyok vele, hogy inkább lenne mindegy milyen csak egyforma. Eddigi fiúk akikkel volt együttlét őket nem zavarta de mivel biszexuális vagyok és egyre közelebb lenne a dolog egy lánnyal emiatt nagyon stresszes vagyok és halogatom is a dolgot mert nem tudom mennyire jönne be neki.

márc. 1. 15:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen csajom, gyakorlatilag csak az egyik oldalon volt kisajka.

Ez volt a szexepilje, egyáltalán nem zavart.

És szerencsére őt sem - akkor lett volna gond, ha emiatt gátlásos lesz, nem engedi, hogy nyaljam, vagy ilyenek. Az nagyon rosszul érintett volna.

márc. 1. 17:21
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem is hallottam eddig ilyenről, nemhogy nem is láttam ilyet, de most elképzelve én személy szerint nem találok benne kivetnivalót.

Nyilván akadályozni nem akadályozna semmit, látványban sem zavarna.

Akkor meg miért is kéne aggódni?

38/F

márc. 1. 17:24
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen, nincsen vele semmi probléma. Teljesen természetes, hogy nem mindenkinek szimmetrikus, tekintve hogy sok testrészünk sem az :)
márc. 1. 18:28
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a sok megnyugtató választ:) jobban is érzem magam, csak sajnos ezt nem tudtam semennyire megbeszélni senkivel még közeli ismerősökkel sem mert szégyelltem volna előhozni.
márc. 1. 18:40
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Pont egy lány lesz az akit ez nem fog érdekelni.
márc. 1. 19:57
 16/25 anonim ***** válasza:
51%

ma 18:40

Roppant módon érdekelne az a logikai levezetés ahol pontos tények ismeretében erre a következtetésre jutottál, hogy mi zavar kit.

márc. 1. 21:11
 17/25 A kérdező kommentje:
21:11 néhány alkalommal nincs logikai levezetése annak, hogy egy lány mit talál vonzónak a testén vagy éppen mit nem. Pontos tények, ahol éppen más női nemi szervét láttam az egyedül a felnőtt tartalom egyelőre, ahol a nagy százaléknak tökéletes van, vagy ha nem is, ilyen asszimetriával nem találkoztam még:) de ha végiggondolom ha a barátnőmnek ilyen lenne engem sem érdekelne de nem vagyunk egyformák, jó volt látni, hogy a nagy többséget (legyen az férfi vagy nő) pont nem ez érdekli ha oda kerülnek a dolgokkal
márc. 1. 21:29
 18/25 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, szerintem nem mindenkit zavar az önbizalomhiányod. Ugyanis e kérdés alapvetően azt fedi le, nem pedig bárminemű testi hibát.
márc. 1. 22:05
 19/25 anonim ***** válasza:
9%

ma 21:29

Amikor egy pasi fedetlen női testet lát, akkor elindul q testben több biológiai folyamat is. Amitől a pasik megalkuvókká válnak és simán eltekintenek ettől.

Ha képen nézel egy kocsit akkor bármikor kiszúrsz rajta hibákat.

Viszont ha a te udvarodon áll egy Ferrari akkor pont nem az apró karcokat nézed rajta.

Ilyen egyszerű lélek a pasi 🤷‍♂️

márc. 1. 22:24
 20/25 A kérdező kommentje:

22:05 nyilván ahogy írtam is van emiatt önbizalomhiányom, nem a mindennapokban hiszen ezt a testrészem mindig takarja valami szerencsére, csak nehezebben kezdek emiatt egy intimebb kapcsolatot.

Viszont, ahogy rájöttem és megerősítettek benne nem testi hiba és nem zavar senkit rajtam kívül de ha megtörténik a lánnyal a dolog valószínűleg engem is kevésbé fog érdekelni és nem fogok ezen rágódni, mikor látom, hogy őt se érdekli.

márc. 1. 22:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!