Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomszéd csajt lesni a lépcsőházban a lakás kukucskálóján keresztül és közben meztelenül masztizni mennyire perverz? Csináltatok hasonlót, mi volt az?
Figyelt kérdés
Nagyon izgató volt, hogy kb 1 méterre volt tőlem, csak az ajtó volt közöttünk.febr. 26. 09:37
11/30 anonim válasza:
Nem hogy inkább udvarolnál neki vagy áthívnád.
13/30 anonim válasza:
Azt mit látsz? 3 mp-ig azt ahogy bezárja az ajtót. Elég érdekes gyerek lehetsz ha erre vered.
15/30 A kérdező kommentje:
Puszilom a "szánalmas" jelzővel illető szűzqrv@kat!😘
febr. 26. 15:10
16/30 anonim válasza:
Nem vagyok szűz, nem vagyok qrv@, nem vagyok csaj. De ez tényleg szánalmas. Tényleg arra vered, hogy elsétál a folyosón? Azta milyen sexy. Szólítsd meg inkabb. 40F
17/30 anonim válasza:
"Puszilom a "szánalmas" jelzővel illető szűzqrv@kat!"
Édes vagy aranyapa. 😂
18/30 anonim válasza:
Hát inkább ne írtad volna ki ezt a kérdést...
19/30 anonim válasza:
Nem szoktál vele dumálni néha?
Soha?
Próbáld meg hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!