Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exhibicionista fiúk hogyan élik ki magukat?
Figyelt kérdés
Férfiaknál ugye öltözködésben nem nagyon lehet mit csinálni, úgyhogy érdekel, hogy mit csinál aki ilyen.2024. febr. 20. 15:46
11/18 sipekilaci válasza:
Már tizenéves koromban szerettem meztelenkedni. Többnyire illegális nudi helyekre jártam. Ezek előnye, hogy ott többnyire nem zavart másokat, ha pl.masztiztam. (Szemben a "hivatalos" nudi strandokkal ahol ezt nem szeretik.) És többször előfordult, hogy akár ismeretlenek akár ismerősök előtt nyilvánosan szexeltünk. Több olyan barátnőm is volt aki partner volt ebben szerencsére. Nagyon jó kalandjaink voltak.
13/18 anonim válasza:
Meztelenkedve, ahol szabad. Öltözőben, szaunában. Vagy olyan szállodai wellness-ben, ahol mindenki18+. Ott lehet pucéran jönni-menni.
14/18 anonim válasza:
Engem is az izgat inkabb, ha chat oldalakon látnak meztelenül random emberek. Előben a nudihoz nincs elég bátorságom (egyelőre).
15/18 anonim válasza:
Én is szeretem, sőt én csináltam erre xhamster oldalt is. Mert szeretek videózni és képeket készíteni magamról. Valahogy izgat az egész szituáció. Online még nem próbáltam csak egyszer kétszer, egymásnak masztizunk egy lánnyal illetve egy sráccal. Bár lányt erre találni nagyon ritka és nehéz.
16/18 anonim válasza:
14
vágj bele a közepébe, csak úgy lehet! meglátod, a második nap már semmi extra.
17/18 anonim válasza:
Én nudira járok és xvideo xhamster oldalra töltök:)
18/18 anonim válasza:
17
mármint a nudin veszel fel anyagot az xhamsterre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!