Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha mostanában megujjaztam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mostanában megujjaztam magam análisan férfiként és élveztem, akkor élvezném azt is ha megdugna valaki?

Figyelt kérdés

Láttam már pár olyan videót, ahol az egy férfi megdugja a másikat és azt láttam a passzív arcán, hogy nagyon élvezi, hogy dugják, ezért kipróbáltam, hogy milyen ha megujjazom magam...

Fura volt, de élveztem is, mert sikerült elélveznem ettől.

Ezek szerint egy igazi farokkal is élvezném ezt?

febr. 17. 16:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

miben lenne másabb érzés igazi farokkal, mint az ujjammal? sokkal jobb érzés lesz?

hol érdemes partnert keresni hozzá?

mert sajnos nincs olyan haverom/barátom aki megdugna:/

júl. 22. 11:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, inkabb a tudat masabb, meg van sperma (bar gondolom nem gumi nelkul szexelnel idegen fazonokkal, igy az sem lesz).

Meg nyilvan az ujjad kisebb mint egy fasz, probald meg a mu péniszt (egy jo fajtat) es kb ugyanaz az erzes.

júl. 22. 12:37
 13/13 anonim ***** válasza:
53%
Amugy se a haverjaiddal kene dugnod 😅 ok nem a szexbabuid, hanem elmeletileg baratok vagytok.
júl. 22. 12:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!