Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi lányok, ti együtt tudnátok élni egy másik nővel?
Figyelt kérdés
Bi vagyok, és most lenne lehetőségem egy leszbikus lánnyal összeköltözni. Eddig csak férfiakkal laktam, éltem eggyütt. Ti voltatok már ilyen vagy hasonló helyzetben?
Eddig komolyabb kapcsolataim csak férfiakkal voltak, nőkkel inkább csak kalandok és szexkapcsolatok, barátság extrákkal.
28N
2024. febr. 16. 11:51
1/13 anonim válasza:
Részemről a válasz igen, bi vagyok, mind a két nemet ugyan úgy tudom szeretni. Nálad nem teljesen értem. Azért egy összeköltözés ötlete nem kalandokból és szexkapcsolatokból alakul ki. Ha már felmerült ez a kérdés, csak komolyabb a kapcsolat.
2/13 A kérdező kommentje:
#1 Csupán 3 hete ismerjük egymást, ő vetette fel az összeköltözést. Költözzek hozzá, a lakásom pedig adjam ki így tudok gyűjteni pénzt, vagy utazgatni.
2024. febr. 16. 12:09
4/13 anonim válasza:
Ebből csak profitálni tudsz, emberileg, érzelmileg, s nem utolsósorban anyagilag. Ami a lakáskiadásából befolyik, abból utaztok, közös program, ami viszont megfizethetetlen, mert a sok élményt csak így tudjátok magatoknak tudni.
5/13 A kérdező kommentje:
#4 Az anyagiak engem nem igazán érdekelnek, legyen hol laknom és mit ennem, nem vagyok egy anyagias lény. Nekem a pénz csak egy eszköz. Az utazás,a világlátás motivál.
2024. febr. 16. 12:20
6/13 anonim válasza:
Ha érzela másik fél iránt akkoe nyugodtan lépd meg, de én nem adnám ki a lakásom az első egy, max két hónapban, mert ha mégsem jön össze úgy ahogy tervezve volt akkor még mindighaza mehetsz anélkül, hogy ki kellene egy hónap után dobnod a bérlőidet. max addig túristáknak add ki pl airbnb
7/13 A kérdező kommentje:
#6 Erre gondoltam én is. És pont ez a problémám, részemről az érezelem az kb egy adag szeretet.
2024. febr. 16. 12:24
8/13 anonim válasza:
A te részedről azt tanácsolnám, hogyha érzel valamit, akkor adj egy esély a dolognak. Na ne azonnal, először csak menj át hozzá, de ne add ki a sajátod. Fokozatosan legyél nála többet. Ha mégse megy, akkor semmi gond. De ha ő viszont halál szerelmes, akkor nem éppen korrekt ez.
9/13 anonim válasza:
#4 vagyok. Egy szóval nem mondtam hogy anyagias vagy! Az anyagi részt a lakásodból befolyó összeg utazásra fordítható részére értettem!
10/13 anonim válasza:
Én is tudnék, sőt! De azért a 3 hét nagyon kevés nekem. 3 hónap inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!