Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexchatet miért nem szeretik a melegek és a biszexek?
Igazából szerintem itt nem az a probléma,hogy valaki nem szereti vagy élvezi. Nekem is volt ebben részem. Kíváncsi voltam egy srác rám írt van e kedvem kamerába verni. Hát mondom egyszer élünk.🤣
Miért ne. Felvett és kezdeményezte a kapcsolatot, láttam hátra volt dőlve és már játszik a farkával. Persze én is élő vettem és vertem a farkam. Így szépen lassan mindketten elmentünk. Elköszönt és ennyi.
Na most már ez nem így megy,kapcsolj először te kamarát, aztán majd becsatlakozik addig csináld csak,vagy ő neki mégsincs kamera de közben képeket tud küldeni és hasonló kamu szövegek vannak. Így az ember kedve egyszerűen elmegy az egésztől. Egy darabig próbálkozik és egyszerűen elengedi,feladja. Nem is beszélve arról aki ráadásul felveszi a videót. Vagy akarja.
Én heteroként se szeretem!
Vagy élőben, vagy sehogy!
34/F
Én nagyon szeretek szexchatelni. Csak sajnos nincs kivel.
Én fiúként biszexnek tartom magam, igaz még sosem szexeltem férfival... de mivel nagyon kipróbálnám, ezért szívesen szexchatelek is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!