Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, nők, előfordul köztetek olyan, aki ugyanúgy szeret pasit ujjazni, mint női partnert?
Figyelt kérdés
febr. 13. 09:11
1/5 anonim válasza:
Hát ez nem feltétlenül biszexuális adottság. Sőt...
Ezek a skatuják miatt van az hogy ha valaki perverzebb vagy eltér a megszokottól az biszex vagy homo egyből.
Nekem a legtöbb nő partnerem szerette ujjazni a popsim orál közben így ugye masszírozva a prosztatám. Sokkal intenzívebb és nagyobb az orgazmus. Szerintem ez inkább szexuális kultúra és normális gondolkodás mint biszexualitás.
Eddig mindenki full hetero volt, és soha semmi nem volt az azonos nemével.
2/5 A kérdező kommentje:
Azért a biszex nőket kérdeztem, mert nekik lehet összehasonlítási alapjuk.
Nyilván hetero pasik is élvezhetik ezt.
febr. 13. 10:38
3/5 anonim válasza:
Én meg azért írtam mert a hetero nők többsége is szeret pasit ujjazni. Persze az aki saját magának is képes bevallani a vágyait.
4/5 anonim válasza:
Én meg biszex vagyok, mégsem szeretek fenekeket ujjazni. Szóval tényleg csak skatulya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!