Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ezzel magát próbálta izgatni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel magát próbálta izgatni, vagy inkább alázni akart?

Figyelt kérdés

Egy alkalmi szexnél volt olyan, hogy a dolog közben párszor a hátamra köpött. Fura volt, de engem nem zavart, nem is izgatott.

Esetleg ez a fétise lett volna? Vagy van ennek más jelentése?

2024. febr. 13. 07:24
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Ez ma nagy divat, köpködni a másikat mindenhol, szájba, arcra,stb.

Lassan ez lesz az elvárt ....:/

2024. febr. 13. 07:29
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Hát ezzel szerintem alázni akart... De te is kemény vagy, hogy hagyod, hogy leköpjenek :D
2024. febr. 13. 07:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt igazából csak ő tudná megmondani.. itt mindenki más csak találgatni tud, fog.
2024. febr. 13. 07:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
De undorító, úgy dobnám ki..
2024. febr. 13. 07:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor leköp valaki, mi mást jelentene, mint alázást!
2024. febr. 13. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:
21%
Mi a baj az alázással? Rengeteg nő pont erre izgul, hogy a nagy emancipáció közepette végre rakják kicsit helyre. Vagy szerintetek az hogy a nők jelentős részének egy szub szerep inkább kívánatos, elfogadható mint egy domináns az miből jön?
2024. febr. 13. 08:02
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy lehet pont az alázásod az ami számára izgató. (bár mint feljebb írtam, simán lehet akár azt is feltételezni egy nőről, hogy ez neki bejön és ezért is csinálhatta)
2024. febr. 13. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!