Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok akik kipróbálnátok fiúval, hol ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Én próbáltam már a hotbullt, tindert, de nem találok hozzám hasonló, korombeli partnert akivel kiélhetném fiús vágyaimat.
28 vagyok.
2024. febr. 10. 12:01
12/23 anonim válasza:
Én itt,egy kezdő 30+ 19-20 cm farkú pasi fiatal srácokkal megismerkedni:)Lehetsz aktiv vagy passziv is csak írj:)
13/23 anonim válasza:
Hotbull,vagyaid,planaetrome.
Rengeteg kamus igérgetős eltünös van. De azert néha össze lehet hozni valamit. Még ha vidéken vagyok akkor is...
14/23 anonim válasza:
Tinder, grindr, romeo, ezeken könnyű partnert találni. Aki ezeken se talál az vagy nem néz ki jól, vagy rosszul csinál valamit. Vékony nagyfarkú srácként bőven találtam hozzám hasonló pasikat talira.
20/f
15/23 platinumhand válasza:
Én itt és a dirtycode-on probáltam eddig.
16/23 anonim válasza:
Tinder, Planetromeo😉 Ott ismerkedtem korábban.
17/23 anonim válasza:
Én itt az oldalon találtam. 27 vagyok.
18/23 anonim válasza:
Tinderen nehezebb, tovább tart de Grindrn volt hogy 3 óra alatt találtam olyat aki leszopott. Ott szerintem bárki talál könnyen válogathatsz is a jelöltek között.
De legyen kitöltve a profilod meg egy kép is jó akár arcal is de anélkül is.
19/23 Tiboo92 válasza:
Grinder, Romeo ugyan azok az arcok! Kérdés milyen partnert keresel! Én pl 18-30 között keresgelek, vékony akár kicsit csajosabb, de sajnos elég nehéz! Ha esetleg valaki magára ismer írhat nyugodtan! Nyugat Dunántúl( Győr Moson, Vas, Zala, Veszprém)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!