Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Melyik a jobb érzés? Egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb érzés? Egy lankadt péniszt keményre szopni vagy már egy eleve égnek meredőt leápolni?

Figyelt kérdés
2024. febr. 9. 15:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy csak cumizzam
2024. febr. 11. 06:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyikkel szívesen foglalkozok. Más élményt ad a lankadt, amit keményre szopok, és mást a már keményen ágaskodó. A végeredmény minkettőnél nagyon finom.
2024. febr. 11. 21:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő nagyon jó érzés. Ha eleve kemény, az azért tetszik, mert már rám várt (még jobb, ha elkezd finoman kibuggyanni az előnedv). Ha puhán kezd, akkor meg azt szeretem, ahogy megnő a számban (külön szeretem, ha jó vastag). A végén persze még jobb az élvezéskor :)
2024. febr. 12. 17:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"De akkor nem is a szopás izgat igazán 5-ös, hanem, hogy egy szimpi pasinak nyújthatsz örömöt?"

Mind a két dolog izgat engem. Szeretem a faszt a számban és a g3cit is. De ez csak akkor tud izgató lenni számomra, ha az, akit szopok, szimpatikus, és ilyenkor lánynak képzelem magam, és azt, hogy örömet okozok neki. A szimpátia férfi esetén nem külsőn alapszik részemről egyébként, hanem érzelmileg, és -lehetőség szerint- vágyom rá, hogy egy ilyen férfi meg is dugjon (türhető péniszátmérővel). Összességében imádok szopni! Kivéve, ha nincs érzelmi összhang nagyjából. (#5 voltam.)

2024. febr. 14. 04:10
 15/15 anonim válasza:
23%
Generáció... 2024...
2024. febr. 16. 00:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!