Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényszerítettek már, hogy nyeljél spermát?
Az első partnerem. Eleve nem kívántam az egészet. Suliban az infó teremben chateltem. Akkor voltam 9. osztályos. Egy végzős srác is bent chatelt. Meglátta, hogy a meleg szobában vagyok. Aztán elkezdett chatelni velem, stb. Majd konkrétan képeket cseréltünk. Meztelen képeket is kért. Az ő képein egy helyes fiú volt nem ő. Kb 2 hét levelezés után mikor kiadtam a képeimet is a suliban amikor mentem az infó terembe mondta, hogy szeretne beszélni velem.
Elmondta vele chatelek és ha nem akarom, hogy a képeim mindenki lássa, stb akkor megteszem amit kér. 3 alkalommal is megtettem. Nos mikor leszoptam le kellett nyelnem. Hát ez az én storym 1999-ből. Ma már mást tennék...
Domináns biszex játék közbe,egy csaj nyomkodta a fejem és biztatott,nyelj!!
Főleg mikor két tavikkal vagyok.és egymás után.Valami fenomenális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!