Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Önszopást próbáltad?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önszopást próbáltad?

Figyelt kérdés
Megy? Régi vágyam megnézni élőben. Az előbb láttam egy kérdést arról jutott eszembe nekem is.
2024. febr. 8. 21:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Tinikorban nekem is ment, csináltam is minden nap, aztán abbamaradt,mert lett barátnőm. Később újra próbáltam, de már nem megy, pedig nem híztam el. Lehet, csak gyakorolnom kellene, mert nem vagyok tőle messze, de már merevebb a testem, mint akkor.
2024. febr. 9. 05:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Sose sikerűlt bekapnom nem voltam elég hajlékony így csak gyertyába tudtam csinalni.
2024. febr. 9. 06:43
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Tiniként nekem is ment, már sajnos nem.
2024. febr. 9. 06:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sajnos esélytelen, mivel kicsi a cerka.

De volt egy sporttársam, akinek 23cm dákója van, őt egyszer volt szerencsém látni, hát felejthetetlen emlék...! xdd

Ketten voltunk a zuhanyzóban és kanosak voltunk, vertük. Aztán egyszercsak lehajolt és bekapta magának. A látványtól hamar elélveztem. Aztán a saját szájába élvezett. De kiköpte a cuccot. Legszívesebben lesmároltam volna, de nem tudta hogy biszex vagyok.

2024. febr. 9. 08:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Akinek sikerül az megmutatja? :D:D
2024. febr. 9. 09:28
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Tiniként ment teljesen átlagos mérettel, csináltam is rendszeresen.

37 évesen már nem igazán, pedig nem a farkam lett kisebb :D

2024. febr. 9. 11:52
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Tizenpár évesen a makkomat még be bírtam kapni, de nagyon kényelmetlen testhelyzet volt. Mostmár csak gyertyában tudok a saját számba élvezni jó messziről, szóval nagyobb része megy mindenhová.
2024. febr. 9. 12:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
15-os, ki az a hülye, aki erről a videóját megmutatja!? Bár így belegondolva, egy papirzacskót a fejre húzva, megfelelő helyen kivágva inkognitóban tud maradni az ember és talán még izgató a készítőnek is.
2024. febr. 9. 12:28
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon ment.Midig kiszoptam az utolsó cseppig.Az első fiúm miatt kezdtem

Gyakorolni.Két hónap után tövig ment.Még szex után,pár órával is csináltam

Imádtam nyelni.Finom volt. Azért mást imádok szopni

2024. febr. 10. 15:24
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Tiniként igen.

De sokkal jobb, ha más szopja nekem, illetve ha én szophatok mást.

2024. febr. 12. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!