Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok ti is titokban akarjátok tartani a fiús vonalat?
Az emberek egy részét meglehetősen hátrányosan érintheti, ha kiderülne biszexualitása, vagy homoszexualitása. Pl munkahelyén. Kettétörhetik emiatt a karrierjét úgy, hogy nem jelzik direktben, hogy a szexuális irányultsága miatt tették, ugyanis ürügyeket bárki képes találni, ha akar (konkrét esetekről tudok). Vagy pl jelentősen megcsappan az ügyfélköre, és egyáltalán nem csak üzletemberekre gondolok. Pl egy masszőr flérfiről kideról, hogy bi/homo, nyilván a törzsvendégei egy jó része kerülni fogja onnantól, sajnos.
És ez az eyhébbik eset, ugyanis léteznek diplomás szakmák, melyekhez igen hátrányos párosításo a bi-/homoszexualitás.
Vagy pl homofób az apja. Satöbbi.
Nem tudom konkrétan hogyan,de gyanítom,hogy valaki,akivel volt ilyen jellegű kapcsolatom kibeszélte.
Változott,mintha kevesebben akartak volna velem barátkozni,bár lehet,ezt csak én képzeltem be,mivel szégyelltem,de idővel teljesen visszaállt minden a régibe.
Diszkréten kezelném,abszolút.
Volt már ilyen haverom,egy ideje szeretnék ismét,de annyira nehéz,hogy ezt nem hittem volna.
F/a
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!