Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők izgalmasnak találják a biszexuális férfiakat , vagy nem kezdenétek ilyen férfival kapcsolatot?
1 Gratulálok!
Örülök hogy nálatok működik!
Biztos nagy része van benne annak is hogy a párod is biszexuális!
Természetesen van aki bírja, van aki nem, ezt régebbi, hasonló kérdésekre adott válaszokra alapozom. Van akit nem zavar. De van aki szakít, mert számára így nem annyira férfias a párja.
Az utóbbi történt velem is, a legutóbbi kapcsolatomban.
23F
Oszinte leszek, siman jarnek biszex ferfival. De elkotelezodni (hazassag, gyerek) nem tudnek, mert tudom, hogy valoszinu egy ido utan ugyis rajonne a fius korszaka, es en ezt egy gyerekkel nem fogom vegigszenvedni vele. En monogam vagyok, nem "engednem" hogy kijarjon szexelni vagy szopni (persze o attol meg csalhat titokban sajnos).
Szerintem egy biszex ferfinak egy biszex no/ferfi a tokeletes partner, megerti hogy min megy keresztul, sot itteni es foleg kulfoldi forumokon latom, ezek nagy resze nyitott kapcsolaty ami hosszu tavon jo egy biszexnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!