Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi fiúként, lennél egy domina...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúként, lennél egy domina segítője?

Figyelt kérdés
Azt akarja a csaj hogy 1-1 szolgája találkozzon velem és kelljen szexelniük velem. Te segítenél úgy hogy tudod a pasik nem akarják csak megteszik mert ez a parancs? A domina semmit nem ad tehát akár meleg is lehetne akit keres. Lehet ezt is élvezi hogy tudja biként lennék vele.
2024. jan. 31. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Te segítenél úgy hogy tudod a pasik nem akarják csak megteszik mert ez a parancs?"

Most ezen naphosszat lehetne filozofálgatni, hogy erőszak vagy nem erőszak, szerintem helyzet függő. Én nem mennék bele, biztos ami biztos alapon.

2024. jan. 31. 19:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha belemegy az az ő döntése.
2024. jan. 31. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól függ, mennyire egészséges a domina és a sub kapcsolata, mennyire képes nemet mondani olyan dolgokra amiket tényleg nem akar.

Azért mondom hogy nem mennék bele, mert nem akarom hogy az aktus után mondjuk úgy jöjjön el egy férfi, hogy megbánta hogy nem mondott nemet (főleg ha heteró vagy ha ez az első ilyen helyzete). Én nem akarnám ezt kockáztatni. Ha te igen, vagy nem is érdekel ez az oldala a sztorinak, akkor hajrá, a te döntésed.

2024. jan. 31. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Most azt kérded tőlünk h kefélj-e velük? Ha szeretnél akkor igen?
2024. jan. 31. 20:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Az érdekel más mit mondana. Nekem is vegyes a gondolatom.
2024. febr. 1. 00:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Kutya faszat 😆
2024. febr. 1. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs az a sex amibe nem lennék benne.
2024. febr. 1. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!