Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis pénisz miatti gátlásokat lelehet győzni?
Tényleg kicsi, vagy csak te gondolod annak? Én az enyémet sokáig kicsinek gondoltam. Aztán jött az első lány és szex közben kérte, h óvatosabban nyomjam, mert szétmegy a méhe. Később sem panaszkodott soha senki azóta sem.
Felnőtt fejjel jöttem rá, h simán csak azért gondoltam kicsinek, mert én magas vagyok, így arányaiban nyilván kisebbnek látszik a farkam, mint mondjuk ugyanez a méret egy 160cm magas férfin.
13.
Ne írj ekkora hülyeséget. Az én páromnak is kicsi, mégis együtt vagyunk 4 éve. A viccelődés elkerülése végett nem gazdag. Rengeteg kis méretű pasinak van párja.
15.
Általánosítasz és feltételezel. Mit lehet ezzel elérni? Semmit.
A páromnak majdnem 12 cm az átlag 14-15
Kérdező! Azért írtál ide hogy a fusztrált komplexusos "férfiak" rajtad vezessék le az indulataikat és beléd kössenek? Le lehet győzni a gatlasokat de nem így.
Rakasd át a kérdésed másik kategóriaba mert nincs helye itt.
18
Megint általánosítasz és feltételezel.
Lemértem neked a középső ujjamat és csak 8 cm azzal is bővel tudok magamnak orgazmust okozni ahogy a nők többsége is. A "g pont" (mert ugye nem egy pont) a hüvelyben 2-5 cm-re van.
Hiába írod hogy nem elég, de bőven elég a 12 is, sőt 8cm is. Ha valaki nem tudja használni ne a méretét vagy a nőket hibáztassa.
18: próbáld ki egyszer nővel. Soknak elég.
Nyomod itt a komplexusos lehúzó dumádat, ami sokkal inkább hányinger, mint egy 12 centis pöcs. Ezért nincs és nem is volt még nőd, nem a farkad miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!