Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szopjam le magam?
Figyelt kérdés
Biszexuális vagyok és mindig ki akartam próbálni milyen lehet, de nem tudom mi ennek a teknikája.2024. jan. 20. 23:23
21/22 anonim válasza:
Ha eleg hajlékony vagy akkor van esélyed. Nem jellemző a dolog. Nekem kiveteles alkatom van es nyújtó edzésekre járok évek óta. Nekem megy. 30F
22/22 anonim válasza:
Vannak erre nyújtógyakorlatok. Én is szoktam csinálni, és tini korom óta szopom magam, régebben napi szinten, mostanában heti pár alkalommal. Szinte mindig így masztizok, mert sokkal jobb élmény mint kézzel verni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!