Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex srácként melyik testrészeimet érdemes szőrtelenítenem vagy trimmelnem?
Figyelt kérdés
Szeretnék kellően "macsó" maradni a lányoknak, de passzív biszexként nem bánnám ha puhább lenne a bőröm érintése.
Eddig a lábaimat és a karjaimat csak kicsit trimmeltem, a többi területen testszőr nyíróval szoktam végigmenni.
Mi lehet az ideális egyensúly?
Testalkatra magas, vékony, kezdő szinten izmos vagyok.
23F
2024. jan. 15. 16:47
1/9 anonim válasza:
Ha passzív vagy akkor a lyukadat meg a szádat
3/9 anonim válasza:
Ez elég változó, nekem bejönnek a kicsit szőrösebb srácok is.
5/9 anonim válasza:
Én együttlét előtt mindent is szoktam a fejem búbját kivéve. Ezért sem értem azokat az aktívokat akik elvárják hogy így nézzek ki, de ha azt mondom hogy oké, akkor 2-3 óra kell erre, meg tisztálkodni, akkor egyből hogy de ő most akarja meg ne húzzam az idejét.
6/9 anonim válasza:
Semmit hahaha en imadom a szoros pasikat. Egy tok csupasszal semmit nem tudnek kezdeni 29/f
7/9 anonim válasza:
Feneked mindenképp, egyébiránt your choice :)
Szerintem nem kell mindenhol szőrös legyél, hogy macsós maradj, mondjuk kart+lábat én is meghagynám a helyedben, mindenhol máshol nyugodtan mehet olyanra, ahogy te akarod. De feneket mindenképp, ha passzív vagy :)
8/9 anonim válasza:
Nálam a szőrtelenítés és a szexualitás közt nincs összefüggés.Sajnos én mindenhol szőrös vagyok,így a teljes felsőtestemet borotválom,ez mindig is így volt. A lábamról eleinte csak rövidre vágtam,de most már onnan is borotválom. Szex miatt csak az intim részt elől,hátul
9/9 Tayrus válasza:
Bi/passzív vagyok így nyílván csajozom is. Csak az intim részeket borotválom, fanszőr, here és a seggemet. Ha a karod/lábad is az a csajoknál nagyon nem bejövős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!