Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz hogy ilyen hamar? Többi lent.
Nekem ez 10 éve tartó gond, hogy szopás közben nem bírom 2 percnél tovább, de minden más helyzetben nincs gond vele. Bármi van, simán bírom, de orálnál végem.
29 F
Én semmi cikit nem találok benne, hogy egy jó szopástól valaki 2 perc alatt eldurran! Én is kb.addig bírom. Hangsúlyozom: JÓ szopástól...
Amúgy abszolút nem vagyok gyorstüzelő típus a szexben, épp ellenkezőleg, maratoni ideig tudok dugni, de ha jó bőnyálasan szopnak, az kikészít hamar! Ezért imádom annyira az orális szexet, szerintem kevés erotikusabb dolog van a világon, mint mikor szopja valaki az ember dákóját!
Ha az ismerősöd nekem szólt volna be ilyet, hogy csak ennyi, esküszöm felszopattam volna vele újra keményre, de aztán kegyetlenül seggbek.rtam volna, úgy hogy 2 napig nem lett volna kedve leülni a parasztnak!
Én szoptam már le fiút fél perc alatt is, de nem cikiztem! Örültem, hogy jó volt neki! És hogy bekaphattam.
Engem aztán az se zavarna, ha egy perc alatt élvezne a számba a másik. Mi sem bizonyítja jobban, hogy nagyon élvezte a dolgot. A szopásnak meg éppen az örömszerzés a célja.
Szerintem keress egy normális partnert, aki megérdemel téged!
Ha nagyon ki vagy éhezve, kisegítelek egy szopással : )
Na, fiúk, ha érdekel titeket "edging" játék, akkor írjatok!
Szívesen csinálom nagyon lassan, kínzó módon, hogy minél tovább tartson.
Hely, kocsi adott. (Nem kamu, ha pozitív a másik fél, jövőhéten mehetne is.)
F/32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!