Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a szemetekben hetero vagy biszex az a pasi, aki azt élvezi a legjobban, ha a női partnere análisan kényezteti őt?
Miért ne lenne hetero. Igazából a partnerem engem is van hogy szopás közben prosztatán keresztül is kényeztet illetve ingerel. Hatalmas élvezetet tud nyújtani. Illetve van hogy straponnal is megdug.
Ezt érdekes módon ő is annyira tudja élvezni,hogy szinte át ázik a bugyija ha erre kerül a sor.
Sőt sokszor van ,hogy én is játszom itthon magammal dildóval éppen ahogy jól esik.
Ez mellett érdemes leszögezni ,hogy a ffi érintés nem érdekel,sem hogy egy ffi dugjon meg,vagy szopjuk egymást. Tehát ettől még nem lesz biszex senki sem.
Ez csak egy vágy egy fajta perverzió, amit másokkal ellentétben az ember mer vállalni és megélni illetve élvezni az életet.
A fentieket olvasva pedig eléggé rossz gondolat ha valaki ebben méri a férfiasságot.
Számomra már nem heteró kategória. Nem tudnék férfiként tekinteni rá, heteró nőként.
Félreértés ne essék: semmi problémám nincs a heteron kívül eső szitukkal. Annyi, hogy személy szerint nekem kizárva.
Az más ha haverok, barátok, ismerősök mit szeretnek vagy kit szeretnek.
Volt bisex barátom. Ő szerette a ha fenekével foglalkoztam.
De nyilván ennek is voltak határai,nem kellet másnaponta 50centis műfütyivel megerőszakolnom.
A lyuknál simi 1-2ujjal benyulás. Prosztata masszázs,nyalás.
Soha nem nem emlitett,hogy:bezzeg ha pasi lennél akkor így meg úgy...
Sőt ha nem mondja nem is gondoltam volna,hogy bi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!