Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan akinek ettől felerős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akinek ettől felerősödik?

Figyelt kérdés
Van olyan, akinek akkor szokott felerősödni a vonzalma azonos neműhöz, amikor szarabb lelki állapotban van, vagy depis? Aztán ha normalizálódnak a dolgok, akkor totál elhalványul.
2023. dec. 30. 01:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyankor szokott inkább, amikor itthon sokáig nem kapom meg, amit szeretnék.

F

2023. dec. 30. 01:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam pont így van.

45F

2023. dec. 30. 07:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát van akinek akkor jön ha szingli. Egy srác van aki mindig akkor ír rám ha elhagyja az aktuális csaja. Akkor viszont mindent lehet vele...
2023. dec. 30. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Talan azert akarsz olyankor azonos nemu partnert (legyel no vagy ferfi), mert lehet jobban megerti/aterzi a problemad? Pl valami tipik noi vagy ferfi bajod van, es ilyenkor jol jon egy "barat" aki tudja mirol beszelsz es dugtok is.

Nyilvan egy problemat az ellenkezo nem is megerthet es segithet benne, de nekem ez jutott eszembe, hogy talan azert kivanod jobban akkor a sajat nemedet.

2023. dec. 30. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam onnantól, hogy huszas éveim végére tisztázódott bennem, biszex férfi vagyok, nem változik a vágy aránya, semmi nem befolyásolja, pedig már negyven felett járok. Mindig kb kétszer annyira vágyom nőre, mint férfira, bár ez szempontfüggő. Mivel férfira is nagyon vágyom, de nőre több szempontból vágyom, pl párkapcsolat.

Ugyanakkor férfi irányába nekem inkább érzelmi alapú, mégse romantikus. Nők iránt ilyen szempontból épp fordítva: nők irányába belefér a romantika is, de nem feltétlen érzelmi alapon szexelek nővel. Ugyanis a romantika egyfajta érzelem, olyan érzelem, ami nőkkel nekem képbe kerülhet, míg férfival soha (ahogy a petting is csak nővel, de férfival soha).

Férfiakkal mindig másfajta érzelmek játszanak közre számomra, de az mindig kell, anélkül bnem szexelek férfival, hanem csakis érzelmi összhang esetén! Lány szerepben szeretek lenni féfival, és kell számomra, hogy a férfi kiváltsa belőlem a gondoskodó érzelmeket, hogy élvezettel ki tudjam őt elégíteni szexuálisan.

2023. dec. 30. 16:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem pl karácsony nagyon szar, depis időszak, akkor magamban rápörögtem a témára, de ahogy vége lett kb. el is tűnt.
2023. dec. 30. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!