Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex pasi vagyok. Nekem semleges volt bekapni...ti is így vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 22:43
11/18 anonim válasza:
#4 : "Igen, szerintem annyira tulspilaztam milyen jo lesz"
Jól értelek, hogy csak azért próbáltad ki, mert megtetszett, hoyg itt írtunk erről? Kvázi divatból? Annak mi értelme...?
Aki vágyik szopni, annak jó is lesz, amennyiben a partner is tisztálkodott.
12/18 anonim válasza:
Nekem izgalmas volt, és tetszett is.
13/18 anonim válasza:
11) nem divatbol csinalom 😅 hanem mert biszex vagyok es oromet akarok okozni a partneremnek. Azt hogy tulspilaztam az elsot arra ertettem, hogy tul van magasztalva a szopas gyakorin. Meg ugy alapbol. Van aki annyira szeret szopni hogy csak azt csinalja.
Ezek miatt azt hittem milyen felemelo erzes lesz egy fasz a szamban, ehelyett teljesen semleges volt. Es ez az erzes meg is maradt, több fasz szopas utan is.
15/18 anonim válasza:
Nekem kellemes emlék az első szopásom. Az elején kicsit izgultam, volt bennem egy kevés félsz is, de hamar elmúlt. Élveztem, hogy a számban van a fasz, és a végén lüktetve megtölti friss anyaggal a számat.
16/18 anonim válasza:
Én csak azt szeretem, ha nekem csinálják. Engem nem izgat, ha én szopok, nem is csinálom jól, bár néha a nagyon szimpatikusoknak megteszem. Közös kiverés jöhet, de az, hogy én szopok vagy anál bármelyik oldalról, nem vonz
17/18 anonim válasza:
Nekem nem volt semleges, amikor először csinálhattam, akkor nagyon elégedett voltam, hogy megtehettem. Nyilván először semmi extra nem volt ha az ízre gondolok, de aztán jó volt érezni, ahogy a farok megnőtt a számban és sok előnedv is jött az én kitartó munkám eredményeképp. Az volt a legjobb része, amikor a végén még jobban megkeményedett, majd elélvezett. Viszonylag sok és sűrű anyagot lőtt a szájpadlásomra, le is nyeltem neki mindet, mert jó íze volt, bár nem klasszikus értelemben.
18/18 anonim válasza:
Igen az. Sose voltam oda erte, de megteszem (konkretan elvarjak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!