Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Crossdresserek, mióta csináljátok? Mi vitt rá? Kedvenc női ruhátok?
Én nem vagyok tipikus crossdreesser, mert nem szoktam teljesen beöltözni nőnek, de mindig van rajtam valami női cucc a hétköznapokon is.
Általában nylon térdzoknit hordok és bugyit. De ha hidegebb van, akkor előkerül a harisnya és a body is.
Futáshoz leggings, de az inkább uniszex darabnak számít. Alváshoz tornadressz, póló és leggings télen. Nyáron unitard (nem tudom, mi a neve magyarul) és póló, mert utálom, ha kint a derekam..
Amúgy valószínűleg gyermekkoromban gyökerezik ez a becsîpődés. :)
Hasonló vagyok mint az első válaszoló, de szerintem a crossdressing konkrétan ezt is jelenti. Aki full nőnek öltözik azok már inkább a transzvesztiták.
Nincs kifejezett kedvenc darabom, de általánosságban a testhezállóbb cuccokat szeretem. Bár sok saját ruhám egyelőre nincs.
Sokáig nálam csak fétis volt a női cuccok viselése (harisnya, body, tornadressz, stb...). De aztán ez idén nyárra teljesen átfordult. Most már olykor-olykor teljesen be szoktam öltözni, ki is sminkelem magam és az utcára is kimegyek. De ez nálam már nem szexuális, sokkal inkább lelki kielégülés.
Jó érzés néha csinos, irodista csajnak öltözni. 😊
De teljesen rendben vagyok azzal is, hogy amúgy pasinak születtem, nincs szándékomban nemet váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!