Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjek fel egy ismeretlen srácot akit csak a buszon látok minden nap?
Kiírtam egy kérdést múltkor, de mivel nem írtam részleteket, így félreérthető volt és átkerült másik kategóriába.
Szóval minden reggel látok a buszon egy 18-19 éves srácot aki elképesztően helyes (magas, sportos, barna nagyon jó haja van, sármos az arca...) , én is fiú vagyok, kb. senki nem tudja rólam hogy bejönnek a fiúk is.
De ez a srác annyira az esetem hogy nála még erőt is vennék magamon, de nem tudom hogy közeledjek, vagy hogy puhatoljam ki, hogy egyáltalán hajlana-e az ilyenekre.
Van valakinek valami tippje/ötlete? Mert az hogy oda megyek hozzá hogy szia, ismerkedjünk az nyilván nem opció...
Pár éve nekem is volt ilyen dilemmám fiúként. Egykét évig szoktam látni a buszon egy elegáns nagyon jóképű, szőkés, vékony, kissé alacsony srácot, aki teljesen crush volt nekem, és rengeteget gondolkoztam rajta, milyen szöveggel menjek oda hozzá, de mindig tele volt a busz, vagy sosem volt merszem odamenni hozzá. Emlékeimben megmaradt a képe, de utólag visszagondolva nem bántam meg, hogy nem mentem oda hozzá, mivel tudom milyen ideges lettem volna, kellemetlen lett volna neki is a beszélgetés. Talán ma már bátrabb lennék.
Tudom, esélytelen, de hátha olvasod és magadra ismersz, útitárs, és te is a 38/238-as busszal jártál Szigetszentmiklós és Csepel között kék-sárga kabátban, akkor kérlek írj xD
Neked azt tudom tanácsolni, hogy ha adott a helyzet, akkor merd megszólítani egyszerűen (szia! látom, te is sokat utazol ezen a járaton…), mielőtt kvázi belezúgnál vagy ráfeszülnél, mert lásd az én esetemet, akkor már úgysem mernéd megtenni. Felszedni nem biztos, hogy sikerül, de beszélgetni csak sikerül vele.
Leírod egy papírra röviden, hogy dugatni/szopatni akarod magad vele, meg egy elérhetőség.
Leszállás előtt a kezébe nyomod és eltűnsz.
Ha keres, akarja. Ha nem, akkor legközelebb a buszon úgy csinálsz, mintha semmi nem történt volna.
Ez egy semmiből jövő, titkos, random kaland lehetősége, én keresnélek.
Probalj vele beszelgetest kezdemenyezni, vagy "veletlen" ha kapaszkodik megfogni a kezet.
En örülnek ha egy normalis srac valami kedves szöveggel beprobalkozna. Bar nem vagyok meleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!