Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ka annak hogy a pasik szeretnek női ruhákat hordani?
Szeretnek?
Én ebben nem tudok nyilatkozni. Én nem ilyen vagyok.
Számos különféle okból teszi pasik. Én azért, mert titokban kétneműnek érzem magam identitásra, bár a hétköznapokban férfiasan viselkedem. (Orientációm meg biszex.)
Apám egyébként is lányt vár a bátyáim után, de én is fiú lettem, szerintem ez is megrekedt a tudatalattimban.
Bár csak pár fajta női ruhadarab izgat, összességében ami csipkés és ami fordos, csak mert szépek, bájosak, és nőnek érezhetem magam még inkább, ha rajtam van ilyen holmi. Egyedöl ritkán veszek fel ilyet, viszont vágyam, hogy végre megdugjon egy pasi úgy, hogy lehúzza rólam a csipkés bugyit, és nőként bánjon velem.
Szerencsére ha anál nem is, de orál volt párszor. Amikor szopok, lánynak képzelem magam, és odaadóan csinálom, élvezem, hogy kielégítek férfiakat, és a csajuk lehetek közben.
Ha nővel vagyok, a férfias oldalam élem meg.
Egyébként női ruhában semmi más nem izgat, csak a fodros és a csipkés. Sőt, az se mindenben. De ezek igen. Viszont nem izgat a melltartó magamon. A szoknya a szabádásól függ, és a kinézetétől, pl a fordos szoknya tetszik.
A sminket magamon nem szeretném, de nőkön se tetszik, hacsak nem igen szolíd, alig észrevehető. A piercing és a tetkó se az esetem se másokon, se magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!