Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strapon szexet kedvelő lányok, nők, mennyire lenne durva szerepcserés szexnél még erényövet tenni a pasira? Vagy jobb, ha közben szabadon huzogathagja magának?
#11 A szex néha undortó, de csak, ha jól csinálják! ;) Régi mondás, de igaz!
Az én biszex nejem kedveli a domináns szerepet velem és partnerekkel is, így a felcsatolható dildókat és persze a nem csatolhatókat szintén. Még műpuncink is van, amely vásárlását ő szorgalmazta jó néhány évvel ezelőtt, amikor új dildót vettünk. Ő nem kedveli az erényövet, szereti a meredező dákót, a lövellését. A műpuncit a felcsatolhatóval egy időben (is) szereti alkalmazni. Erényövet nem próbáltuk még, de lekötözni a szerszámot, azt olykor kedveli.
Domináns játékok alkalmával magamtól nem verhetem a szerszámom, csak az ő engedélyével vagy parancsára.
Alapvetően, nálunk ez nem állandó, hanem az extra élményeket jelenti, nagyjából negyedévente van rá időnk és alkalmunk, amikor kettesben maradhatunk a lakásban a csemeték nélkül.
Engem akkor szokott a feleségem dugni mikor hónapokig erényövet tesz rám.
Csak így élvezhetek. Ez a jutalom ha jól bírom erényövben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!