Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelenül idegenek előtt fél napon át? Láttatok-e ilyet, vagy ti voltatok-e meztelenek ilyen hosszú időn át? Leírásban bővebben.
Egyetemi felvételi előtti napon egész délután és este egy testnevelés szakra jelentkező sportos fiú meztelenül járt-kelt, beszélgetett a kollégiumi szobában másik három idegen társa előtt.
Tény, hogy kánikula volt. Már mikor megérkeztem a szobába, már hárman voltak, köztük ez a meztelen fiú, így, meztelenül nyújtott kezet, nem zavartatta magát, azt hittem, mindjárt felöltözik, de nem, még órákon t úgy maradt. Lehevert az ágyra, felkelt, odament a többiekhez beszélgetni, kiment a folyosóra, visszajött, szóval így teltek az órák.
Egyik társa, akit láthatóan már ismerhetett, mondta neki, öltözzön már fel, de nem tette.
Köztetek van-e ilyen, aki hasonlóan laza volt valamikor, vagy láttatok-e ilyetM
Írjátok meg, hogy éreztétek magatokat közben, mi járt a fejetekben, és izgató vagy zavaró volt-e a helyzet?
Kollégiumban voltam így
Jó ennyire nem de este zuhany után már nem vettem fel alsót reggelig
Azonos neműek közt mit zavartassam magam
Szerintem ezzel nincs baj, akkor ha másokat nem zavar vele. Mégse otthon van. De mondjuk azonos neműek között nem is értem miért lenne ez baj.
Egyszer osztálykiránduláson az egyik osztálytársam egész este félmeztelenül volt (igaz nem teljesen pucéran), de még így is beszólogattak neki hogy mit meztelenkedik... Nem értem ez miért baj. Heteró létemre engem egyáltalán nem zavar, mondhatni semleges dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!