Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy szexeltetek valakivel es nagyon megbántátok?
Volt, kettő ilyen eset is.
28/F/bi
2 storym van.
1. Mikor 16 voltam egy srácot leszoptam. A haverjának elmesélte az meg rendesen bezsarolt, hogy elmondja anyáméknak ha nem szopom le. Kb 8x tuti leszoptam mivel féltem. Aztán mikor azt mondta megdug akkor eltört a mécses miközben dugott mert annyira fájt főleg hogy elég nagy is volt neki. (Aktív vagyok amúgy is és már a szopás se tetszett) Mondtam neki nem érdekel mondja el de ezt nem.
2. Az eropolison írt rám. Taliztunk és szexeltünk. Viszont innen minden más lett. A srác ugyanis utána teljesen rám szállt. Valahogy kikutatta a facebookom is. (Pedig kamu néven mutatkoztam be) Szó szerint könyrgött, hogy dugjam meg újra. Nagyon ijesztő volt. Nem volt normális a csávó szerintem.
"Meg...sztalak, meg is bántaaam,
Lódarázs volt a pinádbaaan"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!