Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha részegen lecumiztuk egymást haverommal úgy, hogy ő hetero?
Ez nem fog sose elfelejtődni. Nem lehet nem megtörténtté tenni.
Adj időt magatoknak és mindenképpen beszéld meg vele a dolgot.
Veszíteni valód már nincs. Ha emiatt szerinted tönkrement a barátságotok, akkor egy beszélgetéssel nincs mit rontani a helyzeten.
Sőt szerintem csak javítani lehet rajta. Amúgy Ő is akarhatta, ha belement.
De tuti, hogy Ő is legalább úgy gyötrődik, mint Te.
Most már túl vagytok a barátságon a szexualitás megjelenésével. Kérdés, hogy zárójelbe tudjátok tenni, mint egy egyszeri félresiklást vagy tovább is mentek ezen az úton.
Bármi is lesz, én biztos beszélnék ilyen esetben a barátommal. Írj neki, hogy lenne-e kedve megbeszélni a dolgot. Meg azt is, hogy Te is legalább annyira össze lehetsz zavarodva, mint Ő. Erre csak reagál valami normálisat. Még hálás is lesz, hogy Te töröd meg a hallgatás csendjét.
Írj, hogy mi lett a dologból, hajrá!
Ugyanezt átéltem már én is, mint a kérdező.
Nálunk jól alakult a végén, bár én is görcsöltem vagy egy hétig azon, hogy mi lesz. Fel kellett dolgoznia a srácnak magában. Aztán rájött, hogy jó volt neki! És hogy mégsem hetero...
Azóta már minden is volt kettőnk közt! ;)
Sose értettem biszexként, hogy miért a haverjaitokra mentek... Gyakorin ez nagy téma, de ha valakivel BARÁTOK vagytok miért kell behozni a szexet?! Főleg, hogy te vitted bele...
Nem hiszem, hogy rámegy a barátságotok, de az biztos átértékelődik. Gondolom, ahogy nekünk az elején, most neki is szexuális identitás válsága van. Nem tudja, hogy mi ő, lehet újra kívánja, ha jól csináltad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!