Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk ti mire vágytok pasival?
Eleinte főként arra volt igényem, hogy játszhassak a farkával, vagyis szopni volt kedvem, illetve kicsit szopatni. Majd elég hamar az érintés is benne volt kicsit, főként, amikor lánnyal/lányokkal hármasban, négyesben voltunk. Izgató volt már akkor is az anál belém hatolás lehetősége, mivel már nejemmel megtapasztaltam a prosztatamasszázs hatását. De ahhoz több idő kellett sráccal. Harmadik, negyedik fiús együttlét után történt meg. Hármasban voltunk nejemmel, aki eléggé irányítóan lépett fel és ő szorgalmazta. Így még izgatóbb volt. Annyira fel voltam már spannolva, hogy amint belém hatol, szinte azonnal spontán (farokverés nélkül) elmentem. Szuper élmény volt!
Később kialakult férfipartnerrel is a kölcsönös simogatás, ölelkezés, együtt fürdőzés. A csókolózás viszont nem izgat, azt megtartom a nőknek, ill. nejemnek.
Kettesben akkor voltam az első sráccal, miután már eléggé összemelegedtünk hármasban. Egymás előtt zuhanyzással kezdtük, kevés ölelkezés, majd leoboáztam a kanapén. Pár perc pihenő után viszont valódi szeretkezés következett, ölelkezés, masszírozás, kölcsönös orál, majd különböző pózokban pakolt meg. Innentől más férfi partnerrel is vágytam ezeket a tartalmas élményeket, de a legtöbb biszex pasi csupán felületesen érinti a szexet másik férfivel. Nagyon a lényegre koncentrálnak, szopás, szopatás, esetleg dugás.
Nem vagyok igazán biszex, de vannak ilyen fantáziáim.
A csók és szex nem izgat, inkább a gyengéd erotikus érintések, kölcsönös póló alá nyúlás, simogatás, víz alatti fogdosás, fenéksimogatás, láberotika, csikizés, játékos birkózás.
Ezek mennek nálam fejben, hogy a valóságbam bármikor kipróbálnám és jól esne-e, azt nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!