Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már pénzért? Utána hogy érezted magad?
Figyelt kérdés
Egy csávóhoz járok 3 hónapja. Kiverem neki meg ő is nekem illetve néha leszopom. Ezért mindig ad pénzt. Azonban eleinte zavart most meg már természetes. Csak azon agyalok, hogy ez normális? Mással nem csinálom, stb.
Fiú vagyok!
2023. dec. 10. 11:09
1/10 anonim válasza:
Igen. Nem zavart. Bejött a srác és ő akart minden áron valamit amit teljesítettem. A pénz meg jól jött. 16 voltam akkor.
2/10 anonim válasza:
Fiatalon,sokáig ebből éltem.Pasik,nők fizetek,hogy leszopjanak,megdugjam
őket.Nyugodtan elítélhettek,de nem érdekel.Jobban éltem mint más melóból.
3/10 anonim válasza:
Ha felnőtt ember vagy, akkor normális. Azt csinálsz az életeddel amit akarsz.
16 évesen viszont nem normális ilyeneket csinálni, sőt, nem is törvényes!
4/10 anonim válasza:
Én kipróbálnám és nem a pénzért, hanem mert a cserébe teljesítenem kell a kívánságát. Szeretem az alárendelt szerepet.
33/crossdresser
5/10 A kérdező kommentje:
Nem írtam olyat higy 16 vagyok….
2023. dec. 13. 09:37
7/10 anonim válasza:
5-ös!
Nem is neked írtam, hanem az 1-es válaszolónak.
8/10 anonim válasza:
Igen,hetero fiukent férfiakkal, most is, mivel mást már nem tudtam kitalálni, meg tudnak alazni rendesen, és eléggé erőszakosak is
9/10 anonim válasza:
Kamaszként kaptam pénzt kisebb szexuális dolgokért.
10/10 anonim válasza:
Van itt ol,an srác ak csinalta es nem zavarta,zavarja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!