Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi vagy meleg nagy farkú aktívok. Ti nyitottak vagytok kezdő passzívok beavatására?
Figyelt kérdés
2023. dec. 6. 20:06
1/5 anonim válasza:
Nekem sajna kevés a türelmem hozzá, ha egyszer szerelem miatt alakul így, akkor szívesen leszek beavató.
2/5 anonim válasza:
Én még nem "avattam be" nagyon kezdőt, de izgató gondolat.
3/5 anonim válasza:
Kinek mi a nagy. Nekem 16cm mégis mindenki szerint nagyobb. Viszont minden passzív akinek első voltam azt mondta milyen jó volt. Illetve tapasztaltabbak is mondják, hogy pont jó méret és hívnak újabb talira. Szóval ha gondolod ezekkel a tulajdonságokkal szívesen lennék neked első.
4/5 anonim válasza:
Igen, nagy valószínűséggel van, lesz nagy farkú aktív, aki odafigyeléssel beavat.
Ugyanakkor uni passzív szempontból szerintem is elsőre (is) tökéletes a 16 körüli méret.
5/5 A kérdező kommentje:
Szivesen probalnam ki valakivel a dolgot
2023. dec. 18. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!