Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok, nektek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok, nektek milyen lenne az ideális "kapcsolat"?

Figyelt kérdés
Sikerült ehhez partnert találni? Ha nem akkor megelégszetek később kevesebbel is? Illetve ha találtatok megfelelő partnert akkor mennyire működik jól?

2023. dec. 5. 11:38
A kérdező szavazást indított:
Heteró lánnyal, elegendő nekem ő.
Heteró lánnyal, néha titokban sráccal.
Bi lánnyal, elegendő nekem ő.
Bi lánnyal, alkalmanként együtt 3-asban.
Bi lánnyal, néha titokban sráccal.
Bi sráccal, elegendő nekem ő.
Bi sráccal, néha titokban lánnyal.
Bi sráccal, alkalmanként együtt 3-asban.
Meleg sráccal, titokban/tudtával néha lánnyal.
Teljesen mindegy hogy lánnyal vagy sráccal, a lényeg hogy nyitott kapcsolat legyen.
21 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Két olyan felállás van, ami nekem tökéletes lenne:

- lánnyal, mindegy, hogy hetero vagy bi, és csak vele.

- lánnyal, mindegy, hogy hetero vagy bi, és a tudtával néha szex pasival. De csak akkor, ha őt ez kicsit sem zavarja, és kizárólag a szexualitásra korlátozódik. Természetesen ha neki igénye van rá, ő meg lehet lánnyal.

2023. dec. 5. 11:50
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

Biszex pasiként szerintem legjobb, ha a párom is bi.

Mindegy hogy nő vagy pasi.

De fontos, hogy meg tudjuk élni a vágyainkat együtt, meg néha másokkal is. Pl.bevett harmadik fél.

Szerencsére a nejem is biszex és így szeretjük egymást. Ő is szokott nővel lenni kettesben, én is férfival. Időnként pedig bevonjuk őket is magunkhoz.

2023. dec. 5. 12:22
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Miért kellene a lánynak is biszexuálisnak lennie??? Nem másik nőt vennétek be a buliba, hanem pasit! Heteroszexuális nők közül is van akit izgatnak az ilyen szituk.
2023. dec. 5. 12:54
 4/12 anonim ***** válasza:
33%

#3 a hetero nők kevésbé elfogadóak, én ezt tapasztaltam.

A biszex csajok jobbak, vagányabbak!

2023. dec. 5. 12:59
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

Nyitott kapcsolat

Sajnos 17/f incel

2023. dec. 5. 14:44
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Bi lánnyal alkalmanként 3as.

Nem akarok titkolozni. Ha kiderül a lany jogosan lekoccan és ott gayok ahol a part szakad max. egy békésen állo farok marad ami nem az enyém.

2023. dec. 5. 16:18
 7/12 anonim ***** válasza:
A heteroszexuális kapcsolat mellett néha alkalmi biszex.
2023. dec. 6. 11:55
 8/12 sipekilaci ***** válasza:
100%
Mi a párommal mindketten bi-k vagyunk. De persze legtöbbször egymással szeretkezünk. E mellett néha a saját nemünkbéli partnerrel is illetve csoportosan.Szerintünk így tökéletes.
2023. dec. 6. 16:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Olyan opcio miert nincs, hogy hetero lany, neha fiuval,de nem titokban? Miert lenne idealis kapcsolat (foleg ha te valaszthatsz) ahol titkolozol es csalsz???🤦🤦

Gondolom a bi lanyokra azert nem szavaztok ugy, mert titeket meg zavarna ha massal is lenne, de persze o viselje el.

Szerintem a legjobb valasztas az, ha biszex a parod is. Megert teged, jobban benne van a harmasokban/negyesekben. Nem kell titkolozni, felesleges. Van csaladod, ugy hogy kozbe nem arulod el oket, de meg saját magadat sem.

2023. dec. 7. 09:53
 10/12 anonim ***** válasza:
3-mas, attol hogy biszex a lany, ugyanugy lehet pasit is meg not is bevenni... Egyszer neked kezdveztek jobban, maskor meg neki. Vagy negyesbe 2ferfi-2no felallas. A hetero nok nem olyan elfogadoak, vannak kivetelek, de ki kell fogni oket. Kenyszerbol meg nem akarom, hogy engedjen, mert nem akarok fajdalmat okozni neki (megcsalni meg nem fogom titokban, ti se orulnetek forditva).
2023. dec. 7. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!