Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, nektek milyen lenne az ideális "kapcsolat"?
Két olyan felállás van, ami nekem tökéletes lenne:
- lánnyal, mindegy, hogy hetero vagy bi, és csak vele.
- lánnyal, mindegy, hogy hetero vagy bi, és a tudtával néha szex pasival. De csak akkor, ha őt ez kicsit sem zavarja, és kizárólag a szexualitásra korlátozódik. Természetesen ha neki igénye van rá, ő meg lehet lánnyal.
Biszex pasiként szerintem legjobb, ha a párom is bi.
Mindegy hogy nő vagy pasi.
De fontos, hogy meg tudjuk élni a vágyainkat együtt, meg néha másokkal is. Pl.bevett harmadik fél.
Szerencsére a nejem is biszex és így szeretjük egymást. Ő is szokott nővel lenni kettesben, én is férfival. Időnként pedig bevonjuk őket is magunkhoz.
#3 a hetero nők kevésbé elfogadóak, én ezt tapasztaltam.
A biszex csajok jobbak, vagányabbak!
Nyitott kapcsolat
Sajnos 17/f incel
Bi lánnyal alkalmanként 3as.
Nem akarok titkolozni. Ha kiderül a lany jogosan lekoccan és ott gayok ahol a part szakad max. egy békésen állo farok marad ami nem az enyém.
Olyan opcio miert nincs, hogy hetero lany, neha fiuval,de nem titokban? Miert lenne idealis kapcsolat (foleg ha te valaszthatsz) ahol titkolozol es csalsz???🤦🤦
Gondolom a bi lanyokra azert nem szavaztok ugy, mert titeket meg zavarna ha massal is lenne, de persze o viselje el.
Szerintem a legjobb valasztas az, ha biszex a parod is. Megert teged, jobban benne van a harmasokban/negyesekben. Nem kell titkolozni, felesleges. Van csaladod, ugy hogy kozbe nem arulod el oket, de meg saját magadat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!