Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire gáz, ha megbámultam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha megbámultam egy srácot az öltözőben?

Figyelt kérdés
Nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, de megbámultam egy jóképű, sportos srácot egy öltözőben, akinek ráadásul még igen nagy farka is volt. Tényleg próbáltam nem őt figyelni, de meztelen volt és egyáltalán nem takargatta magát. Ezért most egy creep vagyok?

2023. dec. 3. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is rendszeresen szoktam, csak igyekszem úgy, hogy ne legyen feltűnő. De néha zuhany közben egy egy sráccal egymást is bámuljuk, csak mind a ketten félünk lépni egyet előre 😅
2023. dec. 3. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én többször vettem már észre hogy bámulnak. Igazából az elején zavart, azóta már tok semleges, úgy vagyok vele, hogy ha tetszik, hadd nézze 🤣

Szóval szerintem nem gáz

2023. dec. 3. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, valakinek ez tetszik, de lehet a srácnak feltűnt.

Én is vettem már észre ilyet többször, inkább bóknak vettem, mint gáznak

2023. dec. 3. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túléli. Nem tudom mennyire látványosan bámultad meg, csorgattad a nyálad. Szerintem egy odapillantástól, esetleg egy hosszabbtól még nem történik semmi. Heterók között is teljesen oké. Kíváncsiság. Engem lehet kicsit feszélyezne, de még inkább izgatna a dolog. Örülnék, hogy "észrevehető" vagyok.
2023. dec. 3. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Valljuk be nyugodtan, mindenki megnézi a másikat ilyenkor, ha "érdekes" számára vmi miatt!

Igen, még a heterók is! Kíváncsiság mindenkiben van, még ha tagadják is! Engem pl.a metélt farkam miatt szoktak megnézni, pedig nem is nagy! Mégis mindig észreveszem, hogy hesszelik. Nem zavar! Én is megnézem másét, tetszenek a szép nagy húsfarkú fiúk! Volt már ez-az mikor szembeállva zuhanyoztunk egy szimpi sráccal... ;)

2023. dec. 4. 07:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is természetes a kíváncsiság, és bizony néha ráfeledkezünk egy-egy ,,látványra"...

Engem nem zavar ilyen helyzetben.

2023. dec. 5. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Öltözőbe, zuhanyozóba én is megnézem a másikat. Nem zavar ha engem is megnéznek. Mivel eléggé szőrös a farkamnál sokan megnézik. Volt már hogy kérdezgettek is
2023. dec. 6. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!