Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak! Változtak a szőrápolási szokásaitok a tinédzserkorotokhoz képest? (intimrészek, mellkas) Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Pl. Tiniként nem borotváltad, most 30 évesen már igen2023. nov. 26. 21:56
1/6 anonim válasza:
Igen. Intimrészen és hónaaljba teljesen szőrtelen vagyok. Gyantáztatok intim kozmetikusnál.
2/6 anonim válasza:
15 évesen csak a hónaljat és imtimet borotváltam most 27 évesen már a mellkast is
3/6 anonim válasza:
Kiskamaszként örültem hogy szőrös.Nagyfiús.Aztán már 15 körül elkezdtem borotválni és azóta is csupasz.Hónaljamat már előbb szőrtelenítettem.Máshol nem, de suerencsére kevés a szőrzetem.
4/6 anonim válasza:
Én sosem szerettem,hogy szőrösödök,talán mert hamarabb és intenzívebben szőrösödtem,mint a többiek,akik akkor kb. még semennyire sem,így szinte minden haver észrevette,szóba hozták strandon,vagy úszáson.Aztán egy nyáron úgy döntöttem,hogy leborotválom,kipróbálom milyen.Nagyon jó érzés volt,megtetszett,azóta is borotválom.Annyi változott,hogy eleinte csak az intim részt és a felsőtestemet szőrtelenítettem,most viszont már a lábamat is.
5/6 anonim válasza:
Mostanában, 40 felett kezdtem trimmelni fanszőrzetem. Kényelmesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!