Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éltél át hasonlót? (Transznemű)
Figyelt kérdés
Tinderen ismerkedtem meg egy transznemű lánnyal. Tegnap végre egyedül voltam és átjött, nagyon izgató volt, előtte csak lánnyal voltam. Lovaglás közben a hasamra élvezett, de úgy hogy nem is ért hozzá, meglepett. Azt mondta ha ma át tud jönni és engedem neki akkor ő is eléri nálam ezt. Tapasztalt valaki ilyet? Prosztata masszázs kapcsán hallottam már de szex közben eltudja érni nálam? Főleg hogy szűz vagyok hátulról.2023. nov. 26. 09:36
2/28 anonim válasza:
Van, akinek sikerül, van, akinek nem.
3/28 anonim válasza:
Elsőre nem hiszem, hogy összejön, sajnos.
Egyébként mázlista vagy. :D
4/28 anonim válasza:
Ha jól csinálja és átéled a helyzetet neked is menni fog. Irigyellek.
5/28 A kérdező kommentje:
Hűha, sok komment jön arra, hogy irigyeltek. Nem kell! :) Nektek is lehet szerencsétek, jelenleg én sem tudtam hogy álom vagy valóság. De tegnap meg pofozott egy nagyszerű kb20 centis farokkal. És ébren voltam. :D
Legrosszabb az, hogy haveroknak nem tudom elmesélni, mind heteró vagy legalábbis ezt mutatják…
2023. nov. 26. 12:18
6/28 anonim válasza:
Transzi élettársam van. Igen sokszor van ilyen. Mindketten unik vagyunk és el is tudunk így élvezni. Ha fel ajánlotta élj a lehetőséggel, mert egy kölönleges élmény. Az meg hogy neked ő lesz az első, az megint dobni fog az együttléten. Erezzétek jól egymást! 😘🏳️⚧️
7/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi! 😍 Külön köszönet a normális válaszokhoz mindenkinek!!! Már várom, három után érkezik, ha nem felejtek el írok visszajelzést.
2023. nov. 26. 14:52
8/28 anonim válasza:
Hol ismerkedtélmeg vele?
Engem is izgatnak a fütyis csajok,de prostival nem szeretnék kezdeni.
9/28 anonim válasza:
Én crossdresser vagyok, nekem sokszor van olyan, higy dugnak és elelvezek közben. Nagyon jó, nagyobbat élvezek, mint egyébként. Szóval hajrá, lazulj el és élvezd.
10/28 anonim válasza:
Na? Mi volt? :P
Hátulról is új élményekben volt részed?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!