Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyi idő alatt élveztek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt élveztek el szopástól?

Figyelt kérdés

[Biszex kategória]

Fiúk, mennyi idő alatt élveztek el szopástól, ha egy pasi szop le titeket?

Én 27 vagyok, szubmisszív hajlamú. Egy domina volt, aki bevezetett a biszexualitás világába. Egy szeánszon a számba kellett vennem valakinek a farkát, de nem volt túl vonzó az illető, nem is igazán állt fel neki, így nem ment végig az akció.

Egy másik alkalommal egy transz nőt szoptam, aki gyönyörű volt külsőre, ha az utcán ment volna el mellettem, nem mondtam volna meg róla, hogy farka van, sőt utána is fordultam volna. Neki már a farka látványa is vonzó volt, simára borotvalt, jó illatú. Felizgultam tőle, szoptam folyamatosan fél órán keresztül. De nem tudott elélvezni, azt mondta nem is nagyon volt közel hozzá.

Szóval két sikertelen élmény után már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet ha a számba élveznek.

Nektek mennyi idő kell hozzá általában?

27f

2023. nov. 24. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Max.10 perc

De általában 3-5perc is elég, ha kanos vagyok és jó erősen szop a partner.

2023. nov. 24. 20:21
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 akkor lehet csak a partnerekkel nem volt szerencsém. 😁
2023. nov. 24. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 perc és 30 között. Szívesen hagyom hogy kipróbáld ha szimpik vagyunk egymásnak.
2023. nov. 24. 21:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer ápoltak eddig le, akkor kb 15-20 perc alatt mentem el. Én is lepippantottam őt, kb ugyanennyi idő alatt ment el.
2023. nov. 24. 21:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is gyors általában és metélt vagyok.

35/F

2023. nov. 25. 01:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

5 ös

Szép lehet a metélt szerszámod:)

2023. nov. 25. 04:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én velem jól járnál 3-5 perc és végem.😀
2023. nov. 25. 08:25
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 ez jól hangzik :)
2023. nov. 25. 09:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Szopásnál kb öt perc a metélt farkam ingerecia igénye. Aztán tűz!
2023. nov. 25. 10:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Soha sem mértem, és ha jól csinálták akkor nem is figyeltem kb sem.

Ráadásul volt extra hosszú és extra rövid is és a kettő között, számos tényezőtől függ a dolog, szóval szerintem senki nem tudja kijelenteni, hogy ő általában hány perc alatt van meg.

2023. nov. 25. 12:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!