Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt élveztek el szopástól?
[Biszex kategória]
Fiúk, mennyi idő alatt élveztek el szopástól, ha egy pasi szop le titeket?
Én 27 vagyok, szubmisszív hajlamú. Egy domina volt, aki bevezetett a biszexualitás világába. Egy szeánszon a számba kellett vennem valakinek a farkát, de nem volt túl vonzó az illető, nem is igazán állt fel neki, így nem ment végig az akció.
Egy másik alkalommal egy transz nőt szoptam, aki gyönyörű volt külsőre, ha az utcán ment volna el mellettem, nem mondtam volna meg róla, hogy farka van, sőt utána is fordultam volna. Neki már a farka látványa is vonzó volt, simára borotvalt, jó illatú. Felizgultam tőle, szoptam folyamatosan fél órán keresztül. De nem tudott elélvezni, azt mondta nem is nagyon volt közel hozzá.
Szóval két sikertelen élmény után már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet ha a számba élveznek.
Nektek mennyi idő kell hozzá általában?
27f
Max.10 perc
De általában 3-5perc is elég, ha kanos vagyok és jó erősen szop a partner.
Nekem is gyors általában és metélt vagyok.
35/F
5 ös
Szép lehet a metélt szerszámod:)
Soha sem mértem, és ha jól csinálták akkor nem is figyeltem kb sem.
Ráadásul volt extra hosszú és extra rövid is és a kettő között, számos tényezőtől függ a dolog, szóval szerintem senki nem tudja kijelenteni, hogy ő általában hány perc alatt van meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!