Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tatabányai biszex srác hol tudna ismerkedni?
Hát sajnos ott a legalja van
Beszari, képnézegető idióták 😅🙉
Hány éves vagy?
Kaland, szexhaverság, vagy kapcsolat érdekel?
#3 "Nehéz, de vannak ott fent rendes srácok is. Nehéz rájuk találni ez vitathatatlan."
Ha nem Budapesten nézelődsz, akkor a létszám egészen minimális. Aminek a 90%-a meg erőszakos perverz barom, vagy simán csak balfék.
#5 ezt mondtam én is, csak nem vezetek statisztikát.
Én vidéken is találtam rendes srácokat.
4es 31 vagyok :)
Persze van rendes de sokan eltűnnek.
Barátság extrákkalt keresek azt alakul.
#6 "Én vidéken is találtam rendes srácokat."
Én sem vezetek statisztikát, de azért érzésre látja az ember, hogy milyen a kínálat.
Igen, én is találtam rendes srácot. 2 év alatt egyet. Megyei jogú város, illetve 50 km-es környéke. De végül vele sem lett semmi, mert igazából volt plátói nagy szerelme...
A helyzet azzal az oldallal az, hogy nagyon sokat veszített már a renoméjából. Régebben az volt a meleg ismerkedés alfája és omegája. Csak aztán jött az arculatváltás, egy sokkal macerásabb felülettel, egy sokkal nehezebben kezelhető keresővel, és emiatt nagyon sokat otthagyták az oldalt. Ez pedig egy öngerjesztő folyamat, mert mivel sokan, köztük az értelmesebb tagok zöme elhagyta az oldalt, már mások sem látták értelmét a használatának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!