Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen rucik kellenek egy luxus szolgafiúnak?
Figyelt kérdés
Segítenétek (akár linkekkel), hogy milyen eszközöket/ruhadarabokat szerezzek be mindenképp a fent említett feladathoz? Előre is nagyon köszönöm!2023. nov. 23. 13:25
1/7 anonim válasza:
Nincs valami dresszkód amit követned kell? Ha nekem lenne szolgám, én biztos megmondanám mit vegyen fel. Ha szó sem esett róla, szerintem édes mindegy mit választasz, csak érezd magad jól benne.
2/7 anonim válasza:
Amilyet a domja / dominája akar.
Én valamilyen elegánsabbra gondolnék elsősorban (öltöny, zakó, ing, nyakkendő, nem szakadt farmer...stb)
3/7 A kérdező kommentje:
tudnátok küldeni példákat, hogy Ti pl mit várnátok el?
2023. nov. 23. 13:43
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Alap,egy erényöv! A többi a dom tól függ,mi az ízlése. Mennyire akar megalázni,és persze te milyen messze mész el, hol vannak a határok. Én pl. szolgálólányt csinálnák belőled. Én steretem a latex pvc t tehát ilyesmi anyagú ruhád lenne. Ha nagyon meg akarnálak alázni, az erényöv mellé plugot kapnál, lehet fehérnemű helyett pelenkát.
Domodtól függ az irány.
6/7 anonim válasza:
Ha már luxus, akkor csak is selyem öltöny, ing is szép csillogó selyem legyen, meg nyakkendő is. Alatta meg csak tanga, és erényöv.
7/7 A kérdező kommentje:
tudnál küldeni erre példákat a ruhadarabokra? :)
2023. nov. 23. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!