Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mondjuk 100,000 férfiból átlagosan hány lehet biszexuális Magyarországon?
Figyelt kérdés
2023. nov. 23. 12:16
21/41 anonim válasza:
Az a baj, a felmeresben keves ember vett reszt, szerintem ettol tobben vannak orszagos szinten.
22/41 anonim válasza:
Kb 5-7% lehet az aki kizárólag meleg. De legalább 50% az aki nem teljesen hetero
23/41 anonim válasza:
Ha nem is fele 40% biztos, azokat is beleszamolva, akik maguknak sem valljak be.
24/41 anonim válasza:
Legtöbb külföldi kutatás szerint férfiak esetében több, akiben van hajlam, szóval lehet az 50 százalék is, a nők körében alacsonyabb ez a szám. Ez amúgy érdekes, hogy miért lehet így.
25/41 anonim válasza:
Én pont fordítva tudom, hogy nőknél magasabb a biszexualitás.
26/41 anonim válasza:
#25 a nők csak jobban felvállalják mert őket jobban elfogadják
27/41 anonim válasza:
Ez egy hetero férfiak körében kitalált mítosz lehet, aminek semmi alapja nincs.
28/41 anonim válasza:
A 40% is sok, de 20-25% körül mondanám az összes LMBT személyt.
29/41 anonim válasza:
Csak találgatni tudunk, amíg be nem vallja mind csak tapogatózunk a sötétben. Igy nem lehet kiszamolni mennyire nagy lmbtq.
30/41 anonim válasza:
Szerintem kevesebb, mint a fele, hisz az azt jelentene, hogy minden 2.ember biszex lenne... Nem hiszem, hogy mindenki a masik nemre vagyik/szerelmes titokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!