Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen alkathoz milyen mellsző...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen alkathoz milyen mellszőrzet társul nálad?

Figyelt kérdés
2023. nov. 23. 11:50
A kérdező szavazást indított:
Átlagos test - csupasz mellkas
Átlagos test - szőrös mellkas
Sportos test - csupasz mellkas
Sportos test - szőrös mellkas
Macis test - szőrös mellkas
Macis test - csupasz mellkas
15 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem világos, igazából mire volnál kíváncsi végsős soron...

A szőrzet viszonylag r@sszfüggő, pl a mongoloidok általában szőrtelen mellkasúak. Mongoloidok között van sokféle testalkatú, habár a kövérség riktábban jellemző, ez igaz.

Az alkat jóval kevésbé r@sszfüggő.

Magyarorszgon van mindenféle származású ember, ergo minden alkat létezik szőrös illetve szőrtelen mellkassal a férfiak közül, például.

2023. nov. 23. 22:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából tényleg nem voltam egyértelmű. Arra gondoltam hogy milyen alkatod van és ahhoz képest szőrös, vagy csupasz a mellkasod. Csupasznál most mindegy hogy genetika miatt, vagy mert borotválod, gyantázod.
2023. nov. 24. 06:37
 3/6 anonim ***** válasza:

A csupasz mellkas jól néz ki, de csak sportos, izmos mellkason.

A szőrös mellkas is jól néz ki, de szintén csak sportos, izmos mellkason, amivel viszont egy baj van, hogy ugyanúgy, mint az arcszőrzet, a mellkasszőr is "öregít".

A csupasz mellkas vékony, vagy átlagos mellkason jól állhat, de a szőrös mellkas nem, szerintem nevetséges, hogy egy 14-15 éves gyerek "testével" szőrös mellkasa van valakinek.

A kövér testalkaton pedig egyik sem mutat jól, mivel nem is mellszőrön van a hangsúly ilyenkor, hanem a túlsúlyon, a feleslegen.

2023. dec. 9. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Apatestű, de sportos alkat vagyok, viszont nem csak alkatom macis, hanem szőrzetem is. 😏 Mellkasom közepén kifejezetten hosszú, nejem puliszőrnek hívja. Volt, hogy szőrtelenítettem, mellkason rövidre vágva, de nejemnek úgy nem tetszett. Intim területen viszont rövidre vágva vagy kopaszra szeretjük mindkettőnknek. (általában szeméremdombom rövidre, faroknál, heréken, ágyékban kopaszra, nejemnél szintén a domb közepén szőrzettel, máshol kopaszra)
2023. dec. 10. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:

4.

Olyan nincs, hogy "apatestű, de sportos alkat". A kettő kizárja egymást.

2023. dec. 10. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Vékony vagyok,enyhén sportos (nem kigyúrt,csak természetes izomzat) alapból eléggé szőrös,de a teljes felsőtestem borotválom.
2023. dec. 28. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!