Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyávulok be? 🤔
Gyermekkoromban már éreztem azt, hogy nem csak a lányok iránt érzek valamit, hanem a saját nemem, a fiúk iránt is.
Amikor már volt komolyabb kapcsolatom, a lány volt az, aki megemlítette, hogy, szívesen kipróbálná a 3-as szexet, két nő, akár két pasi felállásban is, sőt szívesen nézné mit művel egymással két férfi.
Végül nem lett belőle semmi.
Beszéltünk róla, hogy az ismerősi körből kellene valakit keresni, de valamiért senkit sem kérdeztünk meg.
Azóta sajnos már nem vagyok együtt azzal a lánnyal.
Most házas ként újra fellángolt bennem a saját nemem iráni érdeklődési vágy.
Megemlítettem a feleségemnek a 3-as szex ötletét a két nő, vagy két pasi felállást.
Hallani sem akar róla.
Oda jutottam, hogy feltettem bi hírdetést fotóval, életkorral, és magamról pár bemutatkozó sorral.
Volt is érdeklődő, de gyáva vagyok a találkozóra elmenni és megtenni amire vágyok.
Úgy érzem, hogy már nem lennék az, aki vagyok, miután megtenném a lépést, hogy férfiak felé nyitnék.
Baromi kíváncsi vagyok, tudom, hogy bi vagyok, de mégsem merem megtenni a lépést.
Még tart valamennyire az erkölcsöd.
Váljatok el utána nyugodtan kalandozhatsz.
Csupán csak azért elválni,(egyébként egy kiegyensúlyozott kapcsolatról van szó) hogy néha legyen egy kaland az életemben?
Nem ezt a megoldást keresem és nem is választanám.
Egy f@sz nem ér meg ennyit.
Akkor marad a megcsalás, hazudozás.
Mert gondolom, arra sem adta áldását, hogy egymagad kipróbáld.
Tehát ha a párom hármas felállást akar vagy igent mondok vagy megcsal. Értem. Ezentúl figyelek erre az intő jelre is.
Gyavulj csak be maradjon gerinced
Én is házasságban élek, és régi vágyam, hogy lesz@pok valakit, de én nagyjából már elengedtema dolgot. Mondjuk az is érdekes, hogy pl. megkívánok más nőket is, azokról lemondok morális alapon, erre a sz@pás dologra meg úgy gondolok, hogy még határesetben beleférne kíváncsiság (jobb önismeret stb..) ürügyén, persze ettől még az is megcsalás, szóval ez utóbbinál nálam lazább az erkölcsi lánc, meg hát ugye ha nincs semmi érzelem, meg nem több alkalomról van szó, ezekkel meg tudja győzni magát az ember, vagy illetve utólag megmagyarázni.
Tökre megértem a vágyaidat, azt viszont neked kell eldönteni, tisztábban látni, hogy a vágy az erősebb benned vagy az, ami visszatart. Az egyik előbb-utóbb úgy is győzedelmeskedik.
3 as válaszoló
Neked, hogy sikerült?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!